|
||
| türk rapinde tek bencede | ||
|
||
| rap müzikle çok fazla ilgilenmesem de sagopa kajmer in gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum alanında. şarkı sözleri mükemmel... bunda eğitiminin de etkisi olsa gerek -edebiyat- | ||
|
||
| bence türkiyede rap müzik yapanlarin arasinda ilk sirada. | ||
|
||
| cezayla birlikte yaptıkları''NEYİM VARKİ,,''bnce süper,,,,RAP SEVMEM AMA HAKLARINI VERMEK LAZIM,,,,SÜPER,,,, | ||
|
||
| TÜRKÇE RAP İN 1 NUMARASI SAGO HER ŞARKISI BİRBİRİNDEN GÜZEL SAGOPA 1, İSTANBULL ATTACK 2 ...... |
||
|
||
| artık şu 2.videosunu da çekse yaa | ||
|
||
| sagopa kajmer berbat bi grup sarkı bile bilmiyorlar | ||
|
||
sagopa kajmer berbat bi grup sarkı bile bilmiyorlar sagopa kajmerinde grup oldugunu ilk defa senden duyuyorum. ![]() haberin yoksa eger o bir rapci.
|
||
|
||
sagopa kajmer berbat bi grup sarkı bile bilmiyorlar sadece gülüyorum
|
||
|
||
sagopa kajmer berbat bi grup sarkı bile bilmiyorlar ya neyin ne olduğunu bilmiyorsun bari yorum yapma.sagopa kajmer gibileri her zaman gelmez kıymetini bilmek lazım... |
||
|
||
| Kajmeri anlatmaya gerek yok 1 defa dinleyin kafidir .. | ||
|
||
yani hiç bilmiyorsan yorum yapmıcaksın neyse bence de güzel yani rap fazla dinlemem ama sogo süper en iyisi de kim neden öldü bence
|
||
|
||
| bence de bilmiyorsan pek yorum yapmıcaksn sago tek bir kişi yha ben de sadece gülüyorum. | ||
|
||
bence sagopa çok güzell
|
||
|
||
sagopa kajmer berbat bi grup sarkı bile bilmiyorlar cumlenin incelenmesinde fayda var arkadaslar..zira bu anlam karmasasını bir sonuca ulastırmalı cunku bu sekliyle bence hic bir sey cıkarılamıyor..uzerinde yapacagım oynamalarla belki gercekte kastedileni bulacagım:evet!pek inanılır gibi gelmese de kulaga ,bunu yapacagım baylar bayanlarr!!cunku sago bir grup yoksa biz mi bilmiyoruz, yoksa -ler cogul eki grubun dısındaki insanlar oldugu anlamına mı geliyor,ya da sago ve grubu bırakın bir sarkıyı bir grup sarkı bile bilmiyorlar da biz niye bunu bilmiyoruz,sago nun 7 albumu bir grup sarkı icerigine girmeyecek kadar az mı sarkı ihtiva ediyor,ya da sago berbat da mvö bir grup olarak hic mi sarkı bilmiyorLAR?..vs..vs...evet goruldugu uzere kendi icre nice anlamlar barındıran bir ifadeyle karsı karsıyayız... inc.1-"sagopa kajmer berbat,bir grup sarkı bile bilmiyorlar"sago berbat denilebilir saygı duyulur fakat bir grup sarkı bile bilmeyen kim?kac kisiler?sagonun dısındaki rapciler mi kastediliyor sarkı bilmeyen olarak? inc.2-"sagopa,kajmer berbat bir grup sarkı bile bilmiyorlar."burada sagopaya bir yakınma seziliyor hatta"sago yaa kajmer diye birkacı var berbat bir grup sarkı bilmiyor adamlar.hani hepsi mi bu kadar iyi olur sarkıların ya sago?ha sago?"bu da kastedilmis olabilir.. goruldugu gibi...ve yukarıda belirtilen olasılıklar, bu incelemeler bitemez aslına bakılırsa..ama ardında bu kadar cok soru isareti olan bu tespit gercekten bizleri neredeyse kendimizi ve sagoyu ve -lar takısını ve mvö yü dahi sorgulamaya goturdu..tesekkurlerimizi sunuyoruz..ama keske daha dikkatli olunsa keske yorum yapılmak icin yapılmasa... |
||