|
||
son albümünde yer alan ''Yakın ve Uzak'' adlı şarkısında sagonun sesine bir kadın eşlik ediyor..kadın arapça şarkı söylüyor tabi ki de birşey anlamıyorum .ama süper birşey şarkı ben orjinalini bile dinliyorum acayipte bağlandım şarkıya
|
||
|
||
| çok sevenleri var.... ben pek sevmem cezayla söylediği neyim var ki yi dinlerim sadece.. ismi bile antipatik geliyor bana nedense
|
||
|
||
| ben dinliyorum sagopa kajmer i son albümünde güzel parçalar var. | ||
|
||
| rap söyleyenlerden en guzel sarkıları olanı ... | ||
|
||
| etrafımdaki herkes sagopa dinliyor yav bıktım artık | ||
|
||
kendime sarılır donarım diye bir şarkısı var ki harika tek kelimeyle ![]() Bu cinayet!... Günahın en has hali ihanet Hakkımı ver gideyim adalet Son kozum olsun zorda sükunet Kendime sarılır donarım |
||
|
||
| Ceza için söylediğim herşeyi bu adam içinde söylüyorum. Sevmiyorum, anlamıyorum, ama dinleyenlere saygı duyuyorum.. | ||
|
||
| Dinlemiyorum ama saygı sonsuz.... | ||
|
||
| rap sevmeyen ben sagopa'nn son albümünü sevdim.. adeta bağımlılık yaptı tavsiye ederim |
||
|
||
| güzel sarkıları var | ||
|
||
| sagopada kolerada gerçekten ii seslere sahipler bnce | ||
|
||
| sago nun som albümü çok güzel. farsça kelimelere ağırlık vermiş.insan dinlediğinde bağımlılık yapıyor resmen ya... | ||
|
||
Ceza hariç bütün rapçilerden nefret ediyorum.Yok Sagopaydı yok Koleraydı yok Doaydı yok Dj bilmem neydi hepsini asçan bunların.Hepsi faşist bunların ha konserlerinde rock müzik ve rockçılar hakkında demediklerini bırakmıyor adamlar.
|
||
|
||
| kaf kef sago kasva demesine bayılıyorum
|
||
|
||
| Sevmiyorum rap'i... | ||