|
||
rap müziği sevmiyorum ve rapçilerinde burda olması pek hoş değil benim acımdan.. Burası mor ve ötesi fan sitesi ancak sadece mor ve ötesi dinleyenler burada olsaydı bu site 5000'ü aşkın üyeyi bulundurmazdı...Eğer rapin burada ne işi var diyorsan bu başlığın "YERLİ SANATÇILAR"başlığı olduğunu hatırlatmak ihtiyacı hissederim.Dinleyenler var ki konu açılmış..Saygı duyalım lütfen...Sadece saygı.... |
||
|
||
bayılıyorum sagopa kajmere
|
||
|
||
| bu adamı sevemiyorum,arkadaşlar zorla dinletiyor ama en azından başkasına yaranmak için bunu dinlemiyorum,sırf başkası bana ''yalancı dost'' desin diye
|
||
|
||
bu adamı sevemiyorum,arkadaşlar zorla dinletiyor ama en azından başkasına yaranmak için bunu dinlemiyorum,sırf başkası bana ''yalancı dost'' desin diye ![]() evet ya seviyorsan dinlersin yani arkadaşların seviyor diye dinlemek zorunda değilsin hem dostluk müzikle mi belirleniyor
|
||
|
||
bu adamı sevemiyorum,arkadaşlar zorla dinletiyor ama en azından başkasına yaranmak için bunu dinlemiyorum,sırf başkası bana ''yalancı dost'' desin diye ![]() evet ya seviyorsan dinlersin yani arkadaşların seviyor diye dinlemek zorunda değilsin hem dostluk müzikle mi belirleniyor ![]() ben de ona 1 anlam veremiyorum ya,dostlugun bu kadar ucuzlamasına..bilmeyen de der yılların sagocusu,2-3 aylık 1 heves işte,yaranma meselesi.. ![]() neyse sagopa zeki adam ama.. |
||
|
||
Pek sevmiyorum ..........
|
||
|
||
Şarkılarından bazılarını severim
|
||
|
||
| rap müzik dinlemem ama sagopanın sesi çok etkileyici ve güzel geliyor bana... en azından bir kıyaslama yapmam gerekse cezanın sesinden daha iyi kolerayla söyledikleri bir parça vardı adını hatırlamıyorum ama güzeldi...
|
||
|
||
BENCE SAGOPA KAJMER TÜRKİYEDE Kİ EN İYİ RAPÇİ.
|
||
|
||
BU YÜZDEN ÇOK BEĞENEREK DİNLİYORUM ONU
|
||
|
||
rap müzik dinlemem ama sagopanın sesi çok etkileyici ve güzel geliyor bana... soğuk küvet'tir o..ya da monotonluk maratonu..
en azından bir kıyaslama yapmam gerekse cezanın sesinden daha iyi kolerayla söyledikleri bir parça vardı adını hatırlamıyorum ama güzeldi... |
||
|
||
| rap tan nefret ederim.şarkılarından da nefret ederim ama,bu adamı tanıdıktan sonra kişisel olarak sevdiğim bir insan.. | ||
|
||
| kültür olsun diye dinliodum=)ama güzel şarkıları var gerçekten.. | ||
|
||
| Türkiyede rap denince akila ilk gelen isimlerden. En azindan raplerin de küfür barindirmiyor. Kolera ile mükemmel bir ikililer bence...ayrica lisani cok hos kullaniyorlar. Daragacim genisledi Sagopa Kajmerin rap leri sayesinde....Belkide yurtdisinda yasadigim icin o kelimeler bana yabanci gelebilir, ama gercekten cok hos | ||
|
||
Türkiyede rap denince akila ilk gelen isimlerden. En azindan raplerin de küfür barindirmiyor. Kolera ile mükemmel bir ikililer bence...ayrica lisani cok hos kullaniyorlar. Daragacim genisledi Sagopa Kajmerin rap leri sayesinde....Belkide yurtdisinda yasadigim icin o kelimeler bana yabanci gelebilir, ama gercekten cok hos sagopa küfür kullanmıyor demek yanlış olur bence.bütün rapçiler küfür kullanıyor.
|
||