|
||
| Bişe bildiğini sana görgüsüz herifin teki , Kendilerini hiç haz etmem şarkılarını da sevmem. Sagopa Kajmer 'i sevenlere de bişey demiyorum ben sadece adamı sevmiyorum. | ||
|
||
| pek sagopa dinlemem sevmiyorum. | ||
|
||
| bence bu dalda en iyisi | ||
|
||
bence bu dalda en iyisi peki en kötüsü kim?
|
||
|
||
| Ben hiç sevmem arabesk mi yapıo rap mi belli deil sevemedim bi türlü şu adamı | ||
|
||
| en nefret ettiğim muhabbete dönmüş burası..neyse.. sagopa'nın Düşersem yanarım klibi bugün mtv'de yayımlanacaktı ama olmadı bir aksilik olmuş.. ama klipten fotolar burada; http://www.yunusozyavuz.com/sagopa-kajmer-dusersem-yanarim-mtvde |
||
|
||
ve ve vee beklediğim klip yayında ![]() Düşersem Yanarım http://www.mtv.com.tr/mplay/detail.aspx?ClipId=4417 |
||
|
||
| Arkadaşlar birbirimizi tam olarak anlamadan gereksiz tartışmalara girmeyelim lütfen. Yoksa konu en ufak bir şeyden yola çıkarak gereğinden fazla uzuyor. Konudan devam edelim.. |
||
|
||
Ben hiç sevmem arabesk mi yapıo rap mi belli deil sevemedim bi türlü şu adamı beynimi faLan mı okuyorsun arkadaşLarımın zoruyLa dinLedim sanırım bi kere.. sesini duydum en azından.. (: |
||
|
||
Sagopa Kajmer MTV Avrupa Müzik Ödülleri Finalinde! Avrupa'nın en büyük müzik ödül töreni olarak kabul edilen MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni için geri sayım başladı. 1994 yılından bu yana düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni, bu yıl da izleyici oyları ile sahiplerini bulacak. Her yıl Avrupa'nın bir başka büyük şehrinde düzenlenen bu dev organizasyonda MTV Türkiye, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'yi ve Türk müzik piyasasını temsil edecek. Hande Yener Türkiye’nin Electonic- Dance müzik kulvarında farklı tarzı ve cesaretli tavrıyla son dönemde en çok dikkati çeken isim oldu. Sagopa Kajmer Hiphop- Rap müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden biri olarak yer aldı. Hayko Cepkin Nu-Metal’in ilk ve en yenilikçi ismi, Hadise R&B’nin Avrupadaki Türk temsilcisi , Emre Aydın ise Pop-Rock’ın başarılı müzisyeni olarak bu listede yerlerini aldılar. MTV Avrupa Müzik ödüllerine katılma şartlarından birisi de adayın 2007-2008 arasında herhangi bir yeniliğe imza atmış olmasıydı. Avrupa’da bizi temsil edecek sanatçıya destek vermek için tüm Türkiye’yi oylamaya davet ediyoruz. |
||
|
||
hmm ülkemiz açısında iyi bir haber
|
||
|
||
pek sevmiyorum sagopayı daha doğrusu rap sevmiyorum ama saygı duymak gerekir tabiki
|
||
|
||
| Sagopa Kajmer 1 Eylül Pazartesi akşamı 23:00-24:00 arası Trt 2 Gece Sohbetlerine konuk oluyor. izleyemiycem yaa..inanamıyorum
|
||
|
||
üstteki mesajın altına bunları yazacağımı biliyordum ![]() netten izledim bende az evvel,hatta dün gece 02:30'da vardı tekrarı orada da gördüm ama izleyemedim ''Baytar''ı söyledi onu dinledim..hatta şarkıdan sonra bişeyler dedi sago oradaki adam da ''bir dakika bir dakika siz rap'e devam mı ediyorsunuz? yoksa bu şarkı sözü mü yoksa normal sözleriniz mi?'' dedi..sago da ''yok normal bu'' dedi..sonrasında adam ''biz bayağı bir kaptırdık da''dedi.. ![]() bir de ''Ben Hüsrana Komşuyum''u söyledi bunu da dinledim. aslında ben bayağı bir takip ederim bu adamı bakıyorum ki yazdığı gibi konuşabiliyor mu diye.. kararımı söylüyorum:bu şarkıları bu adam yazamaz ..hiç güzel konuşamıyor çünkü,kaç kere tv'de dinledim konuşmasını beğenmedim açıkcası.. ama iyi söz yazıyor o ayrı ![]() ek bilgi:programı sunan diğer bir kişide Deniz Arcak'tı. |
||
|
||
Sagopa Kajmer 1 Eylül Pazartesi akşamı 23:00-24:00 arası Trt 2 Gece Sohbetlerine konuk oluyor. Yaaa ben sen bu haberi verdikten sonra gördüm, çook umutlandım.... izleyemiycem yaa..inanamıyorum ![]() saat 23:00 da trt2yi açtım Gecenin Sesi programı vardı....onda da özgür çevik vardı o kadar bekledim Sagoyu ama yoktu..... Trt 2 de olduğundan emin misin..?
|
||