mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Yerli Sanatçılar

Konu: Sagopa Kajmer

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

[Küçük Sevgilim] 15.05.2007 09:45:26
arkadaşlar burası bir rock grubunun yani mvo'nun fan sitesi gelip burada rap veya hip-hop konuşursak sitenin pek anlamı kalmaz.

EFE_STYLE 15.05.2007 11:19:32
rap müziği sevmiyorum  ve rapçilerinde burda olması pek hoş değil benim acımdan..
Burası mor ve ötesi fan sitesi ancak sadece mor ve ötesi dinleyenler burada olsaydı bu site 5000'ü aşkın üyeyi bulundurmazdı...Eğer rapin burada ne işi var diyorsan bu başlığın "YERLİ SANATÇILAR"başlığı olduğunu hatırlatmak ihtiyacı hissederim.Dinleyenler var ki konu açılmış..Saygı duyalım lütfen...

arkadaşım aynen katılıyorum sana

EFE_STYLE 15.05.2007 11:25:06
arkadaşlar burası bir rock grubunun yani mvo'nun fan sitesi gelip burada rap veya hip-hop konuşursak sitenin pek anlamı kalmaz.

arkadaşım fikrine saygı duymakla beraber fikrine katılmadığımı da söylemeden geçemiycem
rapi hiphopı sevmiyor olabilirsin ama diğer müzisyenlerin burda konuşulmasına admin arkadaşlar 1 sakınca görmemiş ki konuşulmasına, görüş belirtilmesine izin veriliyo

TheCoderBoy 15.05.2007 11:32:37

siyaset, parti ve örgüt propagandaları yapılması gayet anlamlı oluyor da, bir müzisyenin konuşulması neden anlamsız oluyor???

15.05.2007 11:35:50

siyaset, parti ve örgüt propagandaları yapılması gayet anlamlı oluyor da, bir müzisyenin konuşulması neden anlamsız oluyor???
tabikide bir gelip bu başlığa sürekli sagopa ceza'ya beş çeker diyenlerde ilginç sonra ceza'yada aynısını yapıyorlar.ne alıp veremediğiniz var adam iyi yapıyor işini seviyorsanız başkalarını çamur atmadan bunu ifade edemezmisiniz.

zeyneep 15.05.2007 12:29:30
incelemeye acık bir ifade daha..arkadaslara katılmamın dısında ben bi kac sey daha soyleme geregi hissettim..yerli sanatcı degil midir yani sagopa kajmer..zaten adamla bir alıp verememezlik var :kimi grup der sarkı soylemiyorlar der kimi sitenin anlamını kacırırıyor falan filan..:)ama sitede boyle bir baslık acılmazdı eger kimse mvö den baska kimsenin konusulmasını istemeseydi.hatta sen eger konusulmasını bu kadar istemiyorsun ama bu baslıga tıklayıp yorum bile yazabiliyorsun..bu da ilginc tabi..ama dedigin sey sagopayı yerliden saymama anlamına gelir:)..moderatör de bir sınırlama getirmemis hem goruldugu uzre.. karsıysan da yorumunu yapabilirsin ama sitenin anlamının kalıp kalmayacagına kadar da mudahale etmek sence de biraz sacma kacmıyor mu?

karlmarx 15.05.2007 12:51:27
[/quote] Kusura bakmayın ama madem yapılmasını istemiyorsunuz -ki sözünüzden bu anlamı çıkarıyorum ben- yani anlamsız oluyorsa sitede böyle bir başlık açmayın Sitede 24 saat boyunca Harun ne yaptı Kerem ne içti? Şimdi nerdeler? ne yapmaktalar acaba...Huh böyle mesajlar üzerine mi yorum yapalım? Ki gördüğüm kadarıyla en müdahele edilen bölüm yada moderatörlerin en çok eleştirdiği konu bu siyaset yapılmasından pek hazzetmiyorsunuz belli ki "siyaset,sistem" falan. E çarpık giden bir şeyler var ki bizde eleştirip, düşüncelerimizi yazıyoruz ve bu konular üzerine bu kadar yazılmasını hem eleştiriyorsunuz -hem sizde yeri geldi mi yazıyorsunuz- hem de konu açılmasına izin veriyorsunuz ...şaşırtıcı...ve sonuç itibariyle sitede 'siyaset' yer aldığı için bu konular üzerine bizde kafa patlatıyoruz aklımızdan uydurup yazmıyoruz...Yok siz Türk siyaseti mükemmel diyorsanız...söyleyecek sözüm bu kadar o zaman.

15.05.2007 13:01:46
Kusura bakmayın ama madem yapılmasını istemiyorsunuz -ki sözünüzden bu anlamı çıkarıyorum ben- yani anlamsız oluyorsa sitede böyle bir başlık açmayın Sitede 24 saat boyunca Harun ne yaptı Kerem ne içti? Şimdi nerdeler? ne yapmaktalar acaba...Huh böyle mesajlar üzerine mi yorum yapalım? Ki gördüğüm kadarıyla en müdahele edilen bölüm yada moderatörlerin en çok eleştirdiği konu bu siyaset yapılmasından pek hazzetmiyorsunuz belli ki "siyaset,sistem" falan. E çarpık giden bir şeyler var ki bizde eleştirip, düşüncelerimizi yazıyoruz ve bu konular üzerine bu kadar yazılmasını hem eleştiriyorsunuz -hem sizde yeri geldi mi yazıyorsunuz- hem de konu açılmasına izin veriyorsunuz ...şaşırtıcı...ve sonuç itibariyle sitede 'siyaset' yer aldığı için bu konular üzerine bizde kafa patlatıyoruz aklımızdan uydurup yazmıyoruz...Yok siz Türk siyaseti mükemmel diyorsanız...söyleyecek sözüm bu kadar o zaman.
[/quote]
mvö ye hiç birşey yazmayıp sadece siyasete yazan bir kaç kişi vardı bir aralar onlar geliyor aklımıza bak sitenin ismine morveötesi insan azıcıkda ona yazardı adamlar kürtlük propagandası yapıyorlar her şeye muhalefet oluyorlardı estetik görünmeyen bir biçimde kelime oyunları vs vs . benim  lafım onlaradır siyaset yapılmasın gibi şeyler demedik ikimizde sen direkt oradan girmişsin yavaş.siyaset yapılmasın denmiyor eleştiride yapılır tabikide sakız eden çok siyaseti ve birazcık sitelerden bilgin olursa diğer sitenin linki silinmişti siyaset yüzünden resmi sitede yoklar artık saldırganlık hat safhada bazen sözler çıkıyor engellenemiyor sonrada biri çıkıp resmi siteye şikayet ediyor bunca emek boşa gidere mod'lara çamur atmaya gerek yok önlem almaları lazım. düşüncelere saygısı var herkesin fazla yukarı çıkanlar var sen baya dertlisin gibi bu konuda niye acaba???
tabi sözlerinde bir kısım haklısın sabah akşam onlar ne yaptı diye yorum yapılmaz.ama onların siyasi kişiliği var diyede siyaset abanıp sonra cıvkını çıkartmak hiç olmaz.

karlmarx 15.05.2007 13:15:14

mvö ye hiç birşey yazmayıp sadece siyasete yazan bir kaç kişi vardı bir aralar onlar geliyor aklımıza bak sitenin ismine morveötesi insan azıcıkda ona yazardı adamlar kürtlük propagandası yapıyorlar her şeye muhalefet oluyorlardı estetik görünmeyen bir biçimde kelime oyunları vs vs . benim  lafım onlaradır siyaset yapılmasın gibi şeyler demedik ikimizde sen direkt oradan girmişsin yavaş.siyaset yapılmasın denmiyor eleştiride yapılır tabikide sakız eden çok siyaseti ve birazcık sitelerden bilgin olursa diğer sitenin linki silinmişti siyaset yüzünden resmi sitede yoklar artık saldırganlık hat safhada bazen sözler çıkıyor engellenemiyor sonrada biri çıkıp resmi siteye şikayet ediyor bunca emek boşa gidere mod'lara çamur atmaya gerek yok önlem almaları lazım. düşüncelere saygısı var herkesin fazla yukarı çıkanlar var sen baya dertlisin gibi bu konuda niye acaba???
tabi sözlerinde bir kısım haklısın sabah akşam onlar ne yaptı diye yorum yapılmaz.ama onların siyasi kişiliği var diyede siyaset abanıp sonra cıvkını çıkartmak hiç olmaz.
[/quote] Evet senin de söylediğin gibi bazıları sadece siyaset yapıyor -sana mesajlarımı incelemeni öneriyorum- her açılan konuda mesajım vardır zaten böyle olduğunu sende biliyorsun ki bu lafını üzerime alınmıyorum+ ben kimseye çamur atmıyorum çok ağır bir itham bu+ lütfen 'çamur' dediğin için mesajımı yeniden okusan diyorum+ siyaset parti propagandaları dediği için arkadaş 'SİYASET' üzerine yazdım şayet 'S.KAJMER' üzerine mesaj yazsaydı yine tepki verirdim madem 's.kAJMER' konusu sitede yer almasaydı derdim....bu kadar .

yuxexes 15.05.2007 16:53:00
bu tartışma burda son bulsun. konu iyice sapıyor.
burası bir müzik forumu ve sagopa kajmer diye bir başlık var! sevmeyen girmez, mesaj atmaz.

sagopa kajmer hakkında yorumlara devam

EFE_STYLE 15.05.2007 21:31:53
bu tartışma burda son bulsun. konu iyice sapıyor.
burası bir müzik forumu ve sagopa kajmer diye bir başlık var! sevmeyen girmez, mesaj atmaz.

sagopa kajmer hakkında yorumlara devam

arkadaşım çok güzel açıklamışsın
teşekkürler
sagopa yı sevmeyen girmesin yazmasın

ummuhan ve otesi 16.05.2007 15:59:55
sagopa harika bir değer!!.!!:!!..ne de güzel demiş: "İfadelerinizi tartmaktayım,yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım..Selametle..."  Wink

karlmarx 16.05.2007 16:48:02
 Bu forumda bizim (ben+ walkman )  hakkımızda karalama kampanyası mı başlatılmış acaba? anlayamadım konu nerden nereye geldi ben nick adı T.Coder Boy olan kişiye cevaben birşeyler yazdım ardından herkes konuya dahil oldu. S.KAJMER'i tanımam etmem ve evet söylememiştim düşüncemi ama heralde merak ediliyor dinlemem de. ve en önemli nokta BU ÇOOK SEVİLEN -selametli- RAPÇİ ŞAHIS ADINA DA KÖTÜ BİR ŞEY YAZMAMIŞIMDIR bu böyle biline. diyeceklerim bu kadar.

seboist_se 16.05.2007 17:00:26
rap dnldğnde akla ilk gelen sagodur

ber__kan 16.05.2007 19:48:26
arkadaşlar bütün yorumları okumadım ama manga ile düet parçası var yeni albumde manganın hatta adı belli ama unuttum

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13