|
||
sevgili Karlmarx..valla size karşı birşey başlatıldı mı başlatılmadı mı bilmiyorum ama benim yorumumdaki "selametle"yi yanlış anlama..sadece sevdiğim için yazdım şarkının o bölümünü..yanlış anlamaya sebep olduysam da afedersiniz
|
||
|
||
| ooo sagopa kajmer bence rap dünyasının en iyilerinden.eşi kolera ile yaptığı düet albümdeki "soğuk küvet" şarkısı çok güzel herkesin dinlemesini öneririm gerçekten çok güzel... | ||
|
||
| bende bayılmasam bile öyle dinliyodum amaaaa.. cezayla araları bozulunca ve bir de üstüne cezaya diss yapıp bi de üstüne cezanın arkasından konuşunca artıkk ne deyim nefret ediyorum kendisinden(yaaaaa neler neler söylemiş) |
||
|
||
sagopa da iyi ama ceza daha iyi bence.Ben rap müziği ceza ile sevdim.
|
||
|
||
| o birr.... bitane (: o birr... sosyal konulara duyarlı birey..... o birr... kavga adamı... o bana rap sevdiren kişilik, kendimi sözleri anlamak için kasmak zorunda bıraktığım ilk adam ((: o güzel bir yürek ve yetenekli bir rapçi.... yeter bu kadar
|
||
|
||
| 19 haziran salı 18:00 MTV stüdyolarında canlı yayında 19 Haziran Salı günü, saat 18:00''de Sagopa Kajmer, ikinci kez MTV Türkiye Forum''da hayranlarıyla buluşuyor; ama bu sefer yalnız değil. Kolera''yla beraber foruMTV''den sizlerden gelen soruları canlı canlı cevaplayacak olan ikili, aynı zamanda yeni albümleri İkimizi Anlatan Bir Şey''i sevenlerine imzalı olarak verecek. Denizlili Sagopa hayranlarına Chat@Chat Live: Sagopa Kajmer & Kolera programında 23 Haziran 2007, Sagopa Kajmer & Kolera Denizli konserine 10 çift davetiye var. |
||
|
||
| sagopa kajmer in eşi kolera da albüm çıkardı ve 'bağlı hayatım pamuk ipliğine' parçasına video klip çekti çok deli bi parça olmuş sözde rapper ayben herhalde bi şeyler öğrenmiştir bu parçadan ve tabiki onun abisi ceza da
|
||
|
||
arkadaşım bi yerde haklısın ben yanlış söylemişim kolera sagopa ile düet albüm çıkardılar ama klip ''bağlı haytım pamuk ipliğine'' parçasına çekildi senin yanlışın var |
||
|
||
| evet arkadaşım bu klip çekildi demekki benim dediğim video ''bağlı hayatım pamuk ipliğine'' parçası sadece nette yayınlanıyo galiba orjinal değil galiba |
||
|
||
| Arkadaslar Cezanın Gercekleri ; 1 Sagopa Kajmere ilk o diss attı ! 2 Sagopa Kajmere Disste Küfürler etti 3 Sagopa Kajmeri Silahlı Adamlarla Tehdit ettirdi 4 İlk olay cıkartan ilk cezaydı 5 Cezanın Küfürlü disslerini youtube da izleyebilirsiniz Cezanın gercek yüzünü görün Ceza diss sagopa yazın bakın bakalım ceza neler demiş 6 Rap Hızlı söylemek degildir 7 Sagopa Kajmerin her bir sözcügü cezanın bütün sarkılarına deger 8 Gercek rap sokaklardaysa sagopa kajmer sokaklarda ceza gibi İkide Bir Makinada çıkmıyor Bu konuda çok hassasım Tartışmak isteyen varsa kanıt isteyen varsa hepsi youtube de var
|
||
|
||
| Benim deyimimle Şagopa.. Türkçe rapde 1 numara diyorlar..Birkac sarkısını dinledim gercekten hos..Rap dinlemememin tek nedeni odamdaki kolpa rapci..O olmasa sanırım Şagopa dinlerdim.. Guzel seyler anlatıyor adam..
|
||
|
||
Arkadaslar Cezanın Gercekleri ; 1 Sagopa Kajmere ilk o diss attı ! 2 Sagopa Kajmere Disste Küfürler etti 3 Sagopa Kajmeri Silahlı Adamlarla Tehdit ettirdi 4 İlk olay cıkartan ilk cezaydı 5 Cezanın Küfürlü disslerini youtube da izleyebilirsiniz Cezanın gercek yüzünü görün Ceza diss sagopa yazın bakın bakalım ceza neler demiş 6 Rap Hızlı söylemek degildir 7 Sagopa Kajmerin her bir sözcügü cezanın bütün sarkılarına deger 8 Gercek rap sokaklardaysa sagopa kajmer sokaklarda ceza gibi İkide Bir Makinada çıkmıyor Bu konuda çok hassasım Tartışmak isteyen varsa kanıt isteyen varsa hepsi youtube de var ![]() tartışmaya girmeye gerek yok. |
||
|
||
| sago ve kolera bu konuda haklı zaten dava açmışlar ceza ve aybene aslında ben hepsini çok sevıyorum ama sago bu konuda sonuna kadar haklı biran önce barışırlarrr | ||
|
||
Arkadaslar Cezanın Gercekleri ; 1 Sagopa Kajmere ilk o diss attı ! 2 Sagopa Kajmere Disste Küfürler etti 3 Sagopa Kajmeri Silahlı Adamlarla Tehdit ettirdi 4 İlk olay cıkartan ilk cezaydı 5 Cezanın Küfürlü disslerini youtube da izleyebilirsiniz Cezanın gercek yüzünü görün Ceza diss sagopa yazın bakın bakalım ceza neler demiş 6 Rap Hızlı söylemek degildir 7 Sagopa Kajmerin her bir sözcügü cezanın bütün sarkılarına deger 8 Gercek rap sokaklardaysa sagopa kajmer sokaklarda ceza gibi İkide Bir Makinada çıkmıyor Bu konuda çok hassasım Tartışmak isteyen varsa kanıt isteyen varsa hepsi youtube de var ![]() sagopa konusunda böyLe düşündüğünü biLmiyordum. =) Dediklerinde çok hakLısın. sagopa bu dissLer için zaten harekeTe geçti. KüfürLü oLduğundan doLayı dava açtıLar yani. =) Alıntı 7 Sagopa Kajmerin her bir sözcügü cezanın bütün sarkılarına deger burda da çok hakLısın.Bir de Cezanın anca 1-2 şarkısını gösTerebiLiriz anLamLı güzeL diye. Ama sagopa başka. o Sözlerdeki anLam nedir öyLe. =)
|
||
|
||
| bence de sagopa daha iyi | ||