|
||
SAGO yu tek geçerim rap aleminde. O HİPHOPUN BEYAZ ÇOCUĞU........ sagopaya pleybeykçi diyen, hiphoptan haberi olmayan, fakat kendince rap yaptığını iddia eden asıl olan pleybeykçiler kendilerinden habersiz ortalıkta rap yaptığını sanan o ceza ve fuata slm gönderiyorum. gelip beni bulun ve size rap hakkında bilgi vereyim.ok_ MOR VE ÖTESİ SENİ ÇOK SEVİYORUM TEŞEKKÜRLER.............
|
||
|
||
| arkadaşlar merak etmeyin sagopa kajmer kendini fazlasıyla ispatladı bile o şarkılardaki sözler soundlar ne öyle yaa tek kelimeyle bittim valla türkiye gerçek rapperın nasıl olduğunu gördü ceza da kendine biraz çekidüzen versin ve medcezir albümündeki gibi bi albüm çıkarsın sen oyna dilber, yeli plaka, fark var gibi şarkılarla bi şeyler yapamaz ceza |
||
|
||
| fazla dinlemiyorum ama gerçekten rap yapan tek insan bence | ||
|
||
| Sago'nun şarkıları daha anlamlı ve duygusal oluyor diğerleri gibi bişeyleri yereyim derken saçma sapan laf atmalar yapmıyor mesela.Sıkı takipçisi olmasamda son albümü çokta güzel olmuş olaylara verilebilecek en iyi cevabı o zaten şarkılarıyla veriyor... | ||
|
||
| türkiye de bana göre rap yapan 3-4 isim var bunlardan biri sagopa kajmer diğerleri kofti rapçi... | ||
|
||
Türkiye de rapi adam gibi yapan 2 isim var onlarda çekirdek aile zaten kolera (o nasıl bir sestir) ve sagopa..cezadanda nefret ediyorum çünkü herkese dil uzatıyor,saçmalıyor yani ne demek başına anadolu kelimesini koyunca kıralsın..hem ne alaka ceza çok jızlı konuşuyorda rap yapıyor .. peh peh..neyse sagopa çok anlamlı sözlere sahip ve çok güzel bir sese sahip bir adam.sagopadan başkasını istemem ben bu alemde..vasiyet süperdi...baytar..karabiber duası..
|
||
|
||
| Sesini Beğenmiyorum ben pek fazla.Ama yaptığı işi seviyorum cezanında sago'nun da. | ||
|
||
| SOĞUK KÜVET...... NE BİLİRSİN.......... BİR VAR BİR YOK..... beni sagopa'ya ve kolera'ya bağlayan şarkılar.....ceza'ya gelince, hiç bişi söylemiyorum rap'in çok kapılarını açtı...bazı tabuların yıkılmasında destek oldu...hiç bişey yapmadı demek haksızlık olur...ama sagopa daha anlamlı ve güzel sözler yazıyor...üstelik sagonun dediklerini anlayabiliyorum...! |
||
|
||
| sagopa süper ya rap dınlemeyen bıle dınler yanı sozlerı cok mantıklı zaten muzıgıne laf yok ve buraya gelıyor 8 temmuzda:) | ||
|
||
| valla cooooookk sevıom cümle muhendisidir bana göre.. kolonunda sagonunda fanıyım ayrıca cok sevıom ikisinide.. cidden turkrapın duayenı onlar.. | ||
|
||
| Ceza dan iyidir !! | ||
|
||
| yaptığı müziği seviyorum hatta son albümünün almayı düşünüyorum ama kişilik olarak asla... | ||
|
||
| adamım. takdir ediyorum kendisini. sadece şarkı sözLeri değiL sesi de çok etkiLiyor beni. tek dinLediğim rap sanatçısı
|
||
|
||
| türkçe rapin bir numaralı adamı sagopa kajmer | ||
|
||
| harika sözler yazıyo ve işini hakkıyla yapıyo bence ben seviyorum vede dinliyorum sevmeyenlere de saygımız sonsuz ama tabi onlardanda saygı bekliyoruz | ||