|
||
| bende şimdi dinledim. aslında çok sagopa dinlemem sadece baytarı falan biliyordum ama güzelmiş bu da... | ||
|
||
| rap pek dınlemem ama benım ıcın rap=sagopa. | ||
|
||
| süper sago ya severek dinlerim başarılı ve şarkılarıda çok güzel dinlerimmm.... | ||
|
||
| bende rap pek sevmem ama kuzenim rapçi oLunca biras dinLiyor insan tabi.. sagopanın cümLe mühendisi şarkısını severim meseLA...... | ||
|
||
| zaten sagopa dan başka rapçi de dinlenecek gibi değiller...!!!! sago iyi yazıyor ve sözleri öyle basit falan değil bazen hazımsızlık yapıyor!!!(: | ||
|
||
| sagopa kajmer vazgecilmezmdir | ||
|
||
sözleri çok anlam içerio herkes beceremez bu adamın yaptığını rap dinlemesemde yaptığı müziğe saygım war bu adama işinin hakkını verio bna göre
|
||
|
||
rasgele ''Terapi'' adlı parçasını dinledim.sadece güldüm ![]() rapper denilen şahıslar yok ya türkiyede. |
||
|
||
| sagoyu tek gecerim cokda basarılı buluyorum diger arkadaslar sevmeyebilirle ama neden burda gibi yorumlar yazmasınlar lutfen benim gibi bircok uyede sagoyu cok sevıyor | ||
|
||
ben türkçe rap dinlerim, ama sago'yu sevmiyorum. özel nedenler yani türkçe rap dinlememe rağmen değil, türkçe rap dinlediğim için sago'yu dinlemiyorum. yaptığı işe saygısı yok bu adamın. şarkıları da eskisi kadar gusel değil zaten...
|
||
|
||
ben çok seviyorum yaa ..her ne kadar cezayla bozukta olsalar ...ama bence süper sago yaa
|
||
|
||
bu adamda müzik için birşeyler üretiyor birşeyler üretiyor sonuçta daha fazlasını diyemem
|
||
|
||
| Beni öldürdün değse bari,yedi buçuk milyar hepsi fani Yanılmaz şahidim kırk yıllık kani,dünya süreli rüya ve herkes fani Kendini melek sananların hepsi cani,7 kat dibe çekti seni de zebani İllet-i zillet üzerime geldi ani,başım öne düşer ama olamam mani |
||
|
||
ben çok seviyorum yaa ya cezayla neden bozuk bunlar???, bende cok severim ama kiske birkere de canli söylese, yani hic canli söyledigni duymadim, ama rapleri cok güzel ..her ne kadar cezayla bozukta olsalar ...ama bence süper sago yaa ![]()
|
||
|
||
ben çok seviyorum yaa ya cezayla neden bozuk bunlar???, bende cok severim ama kiske birkere de canli söylese, yani hic canli söyledigni duymadim, ama rapleri cok güzel ..her ne kadar cezayla bozukta olsalar ...ama bence süper sago yaa ![]() ![]() bende hiç banttan söylediğini duymadım
|
||