mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: trend show'07

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5

10.12.2006 22:39:26
konserde ezildim, hırpalandım, ayağım çok ağrıdı, ayağımı ezdiler, önümdekiler şeettiler, her taraf tikky doluydu, ortam çok sıcaktı, havalandırma yoktu, neredeyse bayılacaktım, terden geberdim, herkes şarkılara yanlış eşlik etti, harooon aşkooom diye bağırdılar, yanımdaki kız harun için ağlıyordu (özenti tipli : bir de şirkete tekerleme dedi o kız!!  Angry ), mor veötesi çıksın diye çok bekledik, herkes yere oturdu ben oturamadım, çıkışta kulise gitti millet tam ben giderken geri çevirdiler... iyi olan tek şey mvö nün performansıydı... konsere gelen arkadaşlar var burada sizce nasıldı??

cagico 10.12.2006 23:05:10
konser güzeldi tabiki de.yalnız 2-3 tane densiz sürekli itişip kakıştığı için bir kavga ortamı söz konusu oldu ki daha sonra duruldular ve müthiş bir konser oldu.dünya yalan söylüyor ve büyük düşlerden okudular bir de daha mutlu olamamı söylediler.o kadar yırtındım 23 ya da beyaz diye ama sesimi duyuramadım! Sad (kendi sesimi ben bile duyamadım çünkü,sesim kısıldı,boğazım acıyor,belim ağrıyor! Sad ) ben burak abinin olduğu taraftaydım.çok şeker bir insan ya Smiley ayrıca kerem k. abiyi ilk defa bu kadar net gördüm.kopuyor çalarken,müthiş biri gerçekten.ama dayım da farketti,grubun beyni görevinde sanki ama niye o kadar arkada,görünmüyor hiç dedi.ama ben çok net gördüm.hehe Smiley köşede olduğum için harun abi ve kerem ö. abiyi göremedim çok net.arada harun abi su falan içmeye arkaya doğru gelince gördüm.oldukça neşeli görünüyordu.kerem ö. arada görebildim.ancak anladığım kadarıyla koptu ve kopardı.ayrıca yunus günce konserdeydi.bütün şarkılara eşlik etti kendisi.başka aklıma gelmiyo bir şey.ya aslında anlatmak istediğim çok şey vardı ama unuttum! :/ he şey var bir de; konser başlamadan önce gitarlar falan sahneye getirildi,ayarlamalarını yaptılar,o sırada farkettim ki o gitarlar sadece onlara yakışıyor,ve onlar olmadan öyle boş bomboş bir şey gibi duruyorlar.(gereksiz oldu belki ama paylaşmak istedim! :/ ) sonra dönerken de aklıma şöyle bir soru geldi: yolda gelirken dilenen insanlar gördüm,acaba onlar sokakta gördükleri dilencilere para falan veriyorlar mıdır? ( bu da saçma oldu ama bu saatte,bu kadar yorgunken aklıma daha mantıklı şeyler gelmiyor.ama bunlar aklına o zaman geldi saat daha erkendi diceksiniz,o zamanda yorgunum dicem ben de.özür dilerim! ) 
şimdilik bu kadar..aklıma gelirse yazarım yine..

10.12.2006 23:09:16
of salak salak itişip kakışmadılar mı sinir oldum ya onalr yüzünden pestilim çıkacak sandım Cheesy kerem ö abi ne kadar manyak zıplıyor ya Cheesy harun abi gerçekten çok neşeliydi ve bizden de çok memnundu güzel seyirciler dedi Cheesy Tongue

wiShcN 10.12.2006 23:24:43
Konser süperdi bana göre. En önde olduğum için hiç bir sıkıntım yoktu. Fakat bazı özentilere gıcık oldum o ayrı bir konu. MVÖ'nin performansı süperdi, Harun çok neşeliydi, bizi çok beğendi. Diğer grup elemanları da çok keyifliydi. Her şey süperdi, süper, süper!

23_balıklar 11.12.2006 00:20:21
İzlenmeye değer konserlerden biriydi..zaten en önde bulunmak da işin ayrı bir güzelliğiydi,özellikle Kerem Özyeğen'in ve Harun Tekin'in neredeyse gözkırpışlarını bile görüyor olmak kendi adıma söyleyeyim harikaydı
Kerem Özyeğen'in ara ara taktığı siyah beresi,kendinden geçip sanki şarkıyı yaşıyor gibi hissettirmesi,fotoğraf çekmek istediğimi görünce gülümsemesi bana unutamayacağım anlar yaşattı..keza Harun Tekin için de aynısını söyleyebilirim;şarkıları seyircilerin gözlerinin içine bakarak söylemesi,zaman zaman(mesela Darbe'den önce hakkında birkaç cümle sarfetmesi,ya da kliple ilgili konuşması)şarkı aralarında konuşması gibi şeyler de harikaydı..!Kerem Kabadayı'yı neredeyse hiç görememiş olmak işin olumsuz taraflarından biriydi elbet Sad Burak abinin Sonu Belli'yi söylerkenki halleri vs unutulmazdı..
Gerek söylenen şarkılar,gerek konserin hissettirdikleri,atmosferi,gerekse değerli Grubumuzun sıcaklığı,kaliteli duruşu ve de harika performanslarıyla geçen efsane bir konserdi diyebilirim özetlersek..

İşin cansıkıcı ve hoş olmayan yönleri de vardı:
*tam da yanımda bir kızın ve benzeri birçoğunun''harooooooooonn,aşkooooommm'' diye 'cıyaklamaları'(maalesef!)
*bir ara 23'ü söylemeleri için istekde bulunmamızdan hemen 2 saniye sonra aynı kızın ''23 neee?'' demesi(zaten buna cansıkıcı ya da hoş olmayan bir durum denemez,tamamen gülünesi bir durumdu! Angry Grin )
*yine arkalardan tıpkı ''harooooonn aşkoooooommm'' diye cıyaklayan kızın türdaşı birinin ''harooounnn benimle evlenirmisinnnnnnnnnnnnnn'' diyerek boş gürültü yapması mesela..
aslında bu durumlara ve bu kişilere alışmak zorundayız ve bu alışma mecburiyeti her ne kadar gücümüze gitse de,onların Grubumuzdan soğumaları için bir mucize olması lazım sanırım!!!
neyse..nice konserlere diyor,böylesi değerli bir grubun beğeneni,dinleyeni,takipçisi olarak bugün bir kez daha gurur duyduğumu söylüyorum..saygılar

TheCoderBoy 11.12.2006 01:16:14
benden de bir miktar anektod:

- konser öncesi sahnedeki elemanlar akor yaparken, oraya gelen gençlerden bir tanesinin "bunlar mı mor ve ötesi?" demesi. aynı şekilde kumaş pantolon ve gömlekli abilerimizin, olayla ilgileri dahi olmadığı halde kalabalığın arasına karışmaları. umarım ceplerinizden birşeyler eksilmemiştir.

- konser başladığı esnada cebimden çıkardığım ıslak, kolonyalı, kuru, kokulu, ne kadar mendil varsa çevredeki gençlere dağıtmam ve bir anda o gençlerle aramızda inanılmaz bir elektrik doğuşu, sonrasında gençlerin bana abi demesi (ki ben onlardan daha genç duruyordum Smiley)

- pelin'in olduğu yere gitmek için ön safları zorlarken, aklıma birden şeytani bir plan gelişi. "durun kardeşim önde, hastalanmış, onu almam lazım" şeklindeki feryat figanlarıma rağmen, Türk gençliğinin inanılmaz duyarlı bir biçimde "hade lan, git ordan, manyağa bak önlere gidio" şeklindeki yorumlarını duyuşum. üzüldüm açıkcası, ileride bu gençler trafiğe çıkacak, yolda ambulanslara da yol vermezler Sad

- 11 tane 80'den önce doğmuş insanın konserde oluşu. 81 desen ölürdün di mi harun? Smiley aslında 12 idi. tam yanımda yaklaşık 50 yaşlarında bir amca vardı, kulakları pek iyi duymadığı içindir herhalde, elini de kaldırmadı Smiley

bu kadar.

entel 11.12.2006 06:44:38
konser mükemmeldi her nekadar alan cok kücük olsada en önde demirliklerin önünde  seyretmek güzeldi... senemle cok güzel gecti.yarısmadan alman lisesi süper söylediler.red grubu fena değildi.mor ve ötesi zaten fevkaladeydi buragın sonu belliyi söylemeside güzeldi.harun kerem kerem birkez daha samimiligini ve ictenligini kanıtladılar=)bu arada kerem bekliyoruz....sözünü unutma ...harun beyler umarım bukadar soru sormazsınız bidahakine=]hepinizi seviyorum mükemmel heriflerim!

morrcuu 11.12.2006 10:32:17
ben de ezildim  kapı acılısından sonra öne oturduk ve hiç kımıldamadık sonunda zafer bizimdi süper eğlendik daha sonrası da cok güzeldi kuliste çok  güzel anlar yasadık kerem kabadayı sağolsun...

not: imla kurallari diyorum, dikkatli olalim diyorum, kime diyorum...

cagico 11.12.2006 16:16:58
bir de konser boyunca burak abi kafasını tavana vurcak diye çok korktum ben! Cheesy

c_y_l_n 11.12.2006 16:26:02
ah ah oralarda olmak vardı.peki hiç fotoğraf,video çeken yok mu?

charmed 11.12.2006 16:32:44
dün akşam eve gelir gelmez bir yerlere bir şeyler yazdım ama tekrar yazayım Smiley konser iyi idi. insanlar kötüydü. kış geliyorla en öne geçtim sanırım kerem ö. kış geliyorda hafif kıvırtır gibi oldu çok komikti ve güzeldi Cheesy bir tane çocuk yanımda duran harun aşığıydı resmen durmadan "haruuunnn" diye bağırıyordu sağır oldum. bir başka kız da "harun kurban olurum sana diyordu" o daha da uyuzdu.... hep büyük düşlerden ve dünya yalan söylüyordan çaldılar buna üzüldüm :(ama harikalardı her zaman ki gibi... ilk defa doğru düzgün kerem kabadayı yı gördüm Cheesy manyak güzeldi küçük sevgilimde kendinden geçti adam Smiley burak arada sırada zıplayınca bende korktum başını vuracak diye.. harun darbenin başında elleriyle bateri çalarmış gibi yaptı o an çok komikti... Grin Grin kerem ö. durmadan bereyi çıkartıp takıyordu..... bu arada harunun pantoluna bayıldım Grin Grin Grin son olarak bir derdim var da ışıklar sadece kerem özyeğeni gösteriyordu biraz arkada harun üstünü düzeltiyordu biz önde olduğumuz için gördük çok utandı.. Grin Grin

charmed 11.12.2006 17:01:42
ben bir tane fotograf çekebildim... bide uyan'ı video ya aldım ama pek bir şey bellki olmuyor.. Undecided
bide konser başlamadan 20'den geriye saydık nedense. sayım bitince grup sahneye çıkmayınca "yuuhh" diye bağırmaya başladılar da ben neyi "yuhh"ladıklarını anlamadım..saçma bir şeydi bence...

cagico 11.12.2006 17:04:53
ya o yuhlama çok çirkindi.hiç yakışmadı.bir de konserde mor ve ötesi dinleyicisi olmayan çok sayıda densiz vardı.onlar hiç yakışmadı oraya!

bgul666666 11.12.2006 17:05:09
birdaha trend showdaki konsere gitmem heralde..
evet morveotesi superdi canlı performansları ve bayagı izleyiciden keyif aldıklarını soylediler ama ben dinleyicilerden pek memnun olmadım acıkcası.. konser baslamadan once birara millet kafayı yedi resmen.. birbirlerini itmeler sagdan soldan onden arkadan.. hayatımdaki en kotu anlardan biriydi.. bir suru konsere gittim hiçbirinde bunu yasamadım.. umarım birdahada yasamam!!!
bu arada redd konserinden onceki yarışmada 1.olan galatasaray lisesini tebrik ederim gercekten iyidiler..

morrcuu 11.12.2006 17:18:12
birdaha trend showdaki konsere gitmem heralde..
evt morveotesi superdi canlı performansları ve bayagı izleyiciden keyif aldıklarını soylediler ama ben dinleyicilerden pek memnun olmadım acıkcası.. konser baslamadan once biara millet kafayı yedi resmen.. birbirlerini itmeler sagdan soldan onden arkadan.. hayatımdaki en kotu anlardan biriydi.. bir suru konsere gittim hiçbirinde bunu yasamadım.. umarım birdahada yasamam!!!
bu arada redd konserinden onceki yarışmada 1.olan galatasaray lisesini tebrik ederim gercekten iyidiler..
evet çok haklısın her şey süperdi ama bazı kişiler yaptıklarını bir de eğlence gibi gördüler ben en öndeydim ama daha zor anlar yasamışımdır bir an nefes alamadım boğuluyorum sandım çıkıcaktım bir an alandan ama  sırf mvö içn dayandım harbi konser öncesi yarışmada filan yaşananlar tam bir rezillikti..

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5