|
||
ya ben dinlemiyordum ama 24 ağustosa kadar tüm şarkılarını ezberlerimm artık: )
|
||
|
||
ya ben dinlemiyordum ama 24 ağustosa kadar tüm şarkılarını ezberlerimm artık: )bende dinlerdim halada dinliyorum ama simdi ezberlemeye calisiyorum.
|
||
|
||
| gren band en sevdiğim amatör gruplardan sağ olsun onları mor ve ötesinin yol göstericiliği ile tanıyabildik.albümleri çıkmalıdır bence artık.çünkü o kadar çok gruplar türedi ki rock müziğininda kalitesi azalmaya başladı.hoş o da ayrı bir tartışma konusu ama gren müzi kalite açısından sağlam bir grup başarılarını özlemle bekliyoruz. | ||
|
||
ilginçtir bir arkadaşım bana söyledi sonra güldümde böyle işte myspace lerinden fotoğraf var altında by walkman yazıyor diye baktım sonraben sahneyi fındık fıstık atmıştım yıldız teknik te yerdeydi solistimizde bende o anı yakaladım bak fıstıkları topluyor diyordum şaka maka derken ana benim resimi koymuşlar myspace bidaha baktım bir tane daha var by walkman diye siteden almış olmalılar başka ihtimalleride varda sevindim ya
|
||
|
||
| 21 Ağustos'taki Mvö konseri öncesi bizi önce dehşete düşürmüş sonra coşturmuş olan grup... Bu kadar iyi bir canlı performans beklemiyordum açıkçası=} | ||
|
||
| çok güzel bir grupppp:) | ||
|
||
| gren ile röportaj yapılacaktır.soru sormak isteyenler http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,15037.0.html adresine gidebilir |
||
|
||
| greni dinlemiyordum ama şu son bir iki aydır grenin müziklerini ezberledim gibi çok güzel müzikleri var sevdim ben greni. | ||
|
||
Can abim çok iyi insan ya... hepsi öyle Gren,anima,bulutsuzluk,Sakin ve mvö den başkası kulağımdan içeri giremez!
|
||
|
||
mor ve otesi ile aynı sirkette oldukları için sanslılar bnce
|
||
|
||
| onlarla tanışmak güzeldi.konserden sonrada beraber marketteydik.(zeytinlide) can abicim bageti kardeşime verdi... gerçekten çok iyiler | ||
|
||
| rakunn! <3 | ||
|
||
| "ma" enfes tekrar tekrar dinliyorum bıkmadan... halada dinlemeyenler varsa kesinlikle tavsiye edilir (: kaçma, yapma, o artık yanında durmaz sanma, sarıl neden sormaz baştan başla, yenilsende yapma durmaz sanma, sarıl neden sormaz... |
||
|
||
harika şarkıları yav! mazi'ye bittim.
|
||
|
||
| denizli konseri icin sarkilarini ezberlemeye calistigim grup..ezberledimde.. sonra konser ertelendi, bende bosuna cabalamis oldum.ama pisman degilim
|
||