|
||
| manisada mvö den önce çıkmıştı baya coşmuştuk bütün enerjimi harcamamak için fazla kopmamıştım ben ama performansı gayet iyi hatta bi ara solist sahneden atladı ben beğendimm | ||
|
||
ilk defa cumartesi canlı canlı dinledimmm...muhteşemdi tek kelimeyleee!!! hele solisstt allahımm bir insan bu kadar mı hareketli olurrr
|
||
|
||
ilk defa cumartesi canlı canlı dinledimmm...muhteşemdi tek kelimeyleee!!! hele solisstt allahımm bir insan bu kadar mı hareketli olurrr evet ya yerinde duramıyordu.o coştu biz de coştuk!harikaydı.yükselen bir grup olacaklar!canlı performanslarına bittim.
|
||
|
||
evet yaa takip edemiyorduk bi orada bir burada.. ama süpeerrdiii.... morveötesim kadar olamasalarda ileride çok iyi olacakları kesin...!
|
||
|
||
| "Herkese selam!! 5 Kasim pazartesi gunu, 2006 yilinin basindan beri uzerinde calistigimiz, öldügümüz, dirildigimiz, titredigimiz, savastigimiz parcalarimizi kaydetmek icin studyoya giriyoruz... Desteginizle bu insanlari bir grup ve bu parcalari bir album haline getirdiginiz icin hepinize sonsuza dek minnettar kalacagiz... Sevgiler GREN " diye yazmışlar myspacelerine (: |
||
|
||
6 aralıkta ilk kez canlı olarak dinle fırsatım olacak..eminim herşey tadında olur
|
||
|
||
| sevıyorum ben onları manyak bısı onlar ve onları dınleyebıecegım 6 aralık esk.222 parkta mvo on grup olarak cıkıcaklar heyoo | ||
|
||
bu kadarını tahmin etmezdim canlı gayet iyiler
|
||
|
||
| Gren Fan sitesi açılmöıştır hepinizi aramıza bekleriz... www.grenizm.com |
||
|
||
| rakun'un promosyon cd'sinde gren'den myspace'te duymadığımız yeni bir şarkı duyuyoruz: "onsuz"... çok çok güzel olmuş şarkı, bayıldım... dinleyip dinleyip duruyorum kaçtır... albüm çıksın albüm çıksın ahhh... |
||
|
||
zeytinli festivalinde canlı izledim gerçekten şuan kelimelerle ifade edemem konserlerine gidip izleyin kesinlikle... bi acayipler ya enerjileri hiç bitmiyo çok sempatikler şarkıları zaten süper... çanakkaleye gelmeleri için ısrar ediyorum nedim abiii sesimi burdan da duyun ve gelin artık konseree...
|
||
|
||
| gren iyidir insanlarıda çok iyidir hele de basçısı olan murat çopur... süper insanlardır solistinin sesine kesinlikle hayran kalırım her dinlediğimde... murat çopur'u tanıyorsunuzdur zaten...
|
||
|
||
arkadaşlar valla süper bi grup canlı performanslarını dinlemenizi tavsiye ederim
|
||
|
||
| 27 ekim 2007 ooze venue mor ve ötesi konserinin alt grubu olarak çıkmışlardı.ve gayet başarılıydılar.biz çok beğenmiştik... | ||
|
||
27 ekim 2007 ooze venue mor ve ötesi konserinin alt grubu olarak çıkmışlardı.ve gayet başarılıydılar.biz çok beğenmiştik... evet 2miz çok beğenmiştik
|
||