|
||
göremedim burda ama gözümden de kaçmış olabilir eğer başlık Varsa uyarın yani silelim neyse..geç farkettiğim bi grup.. dağıldı yanlış bilmiyosam..=( rüyamdaki aptal kadın adlı şarkı favorim!! ayrıca o şarkıda solisttin sesi ayırt edilemeyecek kadar harun'a benziyo..en başında sadece. bir de şarkının alt yapısı aşırı derecede beyaz'ı andırıyo "iyiki Varsın iyiki yokum"kısmıyla "bir dursan bir dinlesen" kısmı aynı mesela.....
|
||
|
||
| izmirde çaliyolar ben çaldıları yere gittim çünkü onları seViyorum | ||
|
||
| açıkçası bi tek sabuha yı biliorum | ||
|
||
| aa olur mu sabuhayla kalınırmı o hepsi süper şarkıları o farklı ses tonuyla şenlendiren emre aydının vokali olduğu şirin grup. burdan ötede yol yok burdan öte bir köy yok yanındaysa gözyaşın bundan ii vakit yok koyveerr gitsiinn.. |
||
|
||
ewet bütün sarkıları cok güsel hepsini dinlemek lazım zaten yakında emre aydının albümü cıkacak onu dinleris
|
||
|
||
| SEN VE BEN tek geçrm o şarkıı | ||
|
||
ben en çok geçen cuma die bi şarkıları var ya onuçok seviyorum hatta bi arkadaşla bizim şarkımız oldu diyebilitim yani çok seviyotuz biz bu grubu ha bi de dönersen de güzel
|
||
|
||
açıkçası emre aydının solo çalışmalarından sadece tek bir şarkı bile dinlemiş olsam da (belki bir gün özlersin) o şarkıyı 6. caddenin tüm şarkılarına tercih ederim yani ben çok fazla beğenmedim nedense ama kötü demek istemiyorum yani benim favorim rüyamdaki aptal kadın.
|
||
|
||
çok güzel bir grup şarkıları çalma açmam kapıyı--rüyamdaki aptala kadın--sabuha------ gittt bazıları süper ama dinleyin kesin
|
||
|
||
eVet cok iyi bence sarkıları da cok gusel
|
||
|
||
süper şarkılarıı Varr
|
||
|
||
| yine de seen en önce sen yine de senn sarkısını sevdim | ||
|
||
| dinledikce dinleyseim geliyor herkez dinlesin mutlaka | ||
|
||
| favori şarkım : DÖNERSEN | ||
|
||
gözlerin bile donmuş o kadar soğuksun ki...
|
||