|
||
| mor otesinden sonra en iyi grup diyebileceğim çilekeş var. bi kere o grupta 6. cadde de sadece emre de ses var o da yetmio zaten güçlü olsalardı dağilmazlardı ama tabi 'dönersen 'harika bi şarkı . | ||
|
||
| dağılmış olsalarda benim hala severek dinlediğim gruplardan | ||
|
||
yarışmaya katıldıkları zamanlarda en büyük favorimdi.keşke o şekilde de kalsalardı
|
||
|
||
| sadece çığlık çığlığa şarkılarını biliyorum. oda çok güzel bir şarkı. | ||
|
||
| keşke dağılmasaydı ama belki böylesi daha iyi olmuştur neyse şarkıları falan çok güzel emrenin sesi burda daha bir başka geliyor kulağa bence rüyamdaki aptal kadın çığlık çığlığa sen ve ben dönersen bu dördünü çok seviyorum |
||
|
||
mor otesinden sonra en iyi grup diyebileceğim çilekeş var. bi kere o grupta 6. cadde de sadece emre de ses var o da yetmio zaten güçlü olsalardı dağilmazlardı ama tabi 'dönersen 'harika bi şarkı . bence emre'de ses olması yeter zaten diğerlerinde niye ses olsun ki :payrıca 6. cadde zaten iki kişilikti ve dağılma sebebi onur ela'nın okula ağırlık vermek istemesiydi. izmirde okuyup istanbulda album çalışmaları, konserler vs zor olurdu herhalde... güçlü olmasalardı sing your song'da birinci olamazlardı... |
||
|
||
sabuha cover süperdi
|
||
|
||
Bu grubu pek iyi tanimiyorum ama bir yarisma da 1. olmustular galiba, birde Emre Aydin'da bu grup ile beraberdi bir aralar diye hatirliyorum
|
||
|
||
| ruyyamda ki aptal kadin en gusel sarkilari bence !! | ||
|
||
sabuha çok güzel olmuş ya
|
||
|
||
dağılmış olsalarda benim hala severek dinlediğim gruplardan katılıyorum müzikleri çok güzel |
||
|
||
İçinde Emre Aydın olur da güzel olmaz mı ![]() 6.cadde'bin şarkılarını çok seviyorum Onur Ela da devam etseydi keşke... |
||
|
||
geçen cuma'nın sonunda emre'nin bir gülüşü var ki tarif edilmez o kadar şirin ![]() benim parçam şu sıralar sıklıkla dinlediğim sen ve ben..bu şarkıya bayılıyorum ![]() |
||
|
||
ben 6.cadde albümünü dinlerken emre aydın'ın albümünü dinlediğimden 100kat daha fazla zevk alıyorum.çok güzel bir albüm bence.bence grubun tutmamasının ve çok kişinin bilmemesinin sebebi grubun yarışma kurbanı olmasıdır.her ne kadar popstarlardan daha kaliteli olan ve içinden manga,tnk gibi isimlerin çıkmış olduğu bir yarışma olsa da yarışma bitince insanların tahminimce "hea bunlar şu şarkı yarışmasındalardı dimi? 1.olmuşlardı,albüm yapmışlar" deyip hiç dinleme tenezzülüne girmemeleridir.rüyamdaki aptal kadın,dönersen ve özellikle sen ve ben'i severim.seğğğn ve beğğğnğğnğn ikimiğğiiaaz şeklindeki bölümlerde insanın şöyle bir arabeske bağlama durumu oluyor
|
||
|
||
| 6. caddenin albümündeki sarkilar emre aydinin parçalarindan daha güzel ciglik cigliga sen ve ben rüyamdaki aptal kadin geçen cuma albümdeki en güzel parçalar
|
||