|
||
| bende beğendim diyemem aslında değişik bi tarz yapmışlar ama ilgilimi çekmedi nedense sadece klip şarkılarını dinledim zaten | ||
|
||
| Yara çok güzel bence | ||
|
||
| hara çok iyiydi | ||
|
||
| yara yı dinlemenizi öneririm çünkü mükemmel |
||
|
||
| hara muhteşem bir parça ben daha yeni dinledim ve daha önce nerdeydin??? dedim........çok hoş dinleyin arkadaşlar... | ||
|
||
| sergüzest süper! | ||
|
||
| ben onları sergüzeştle tanıdım grup süper şarkıları harıka bence albumu dınlemelısınız yara, hara, halim öyle, yok, en sevdigim parcaları grubun farklı bi tarzı var......... |
||
|
||
| ''Yok'' şarkısı harika olmuş,tavsiye ederim. | ||
|
||
bengül_hazal dinlediklerin harika bir de sergüzeşt dinle bence
|
||
|
||
| Aaaaa bizim eniştenin grubu bu beaaa!bizim hocanın eşi gitardaki abi!ii bi yerlere gelirler umarım!! | ||
|
||
| SÜperler süper hara halim böyle yok kaliteli grup.... |
||
|
||
| ben de beğeniyorum onları ya.. iyiler neden seksendört le kıyaslama olmuş anlamadım ama onlardan çok daha iyiler bence de (: |
||
|
||
| hara çok güzel bir parça çamurda iyi bir grup olabilirdi ama pek istekli degiller galiba |
||
|
||
hara çok güzel bir parça çamurda iyi bir grup olabilirdi ama pek istekli degiller galiba bende hara hastasıyım,gerçekten nerede bunlar ya ben hiç duymuyorum adlarını,kliplerini falan...
|
||
|
||
| Hara ve serguzeşt 'i beğeniyorum.özellikle harayı dinlemenizi tavsiye ederim. | ||