mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yerli Sanatçılar

Konu: anima

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7

meltem_mvo 08.04.2006 13:34:49
Biyografi

Anima 2000 yılında kuruldu. Uzun bir çalışma sonunda 4 şarkılık ilk demosunu hazırladı. Bunun yanında müziğini paylaşmak için birçok konser verdi ve organizasyonlara dahil oldu.

İstanbullu alternatif rock grubu. Vokalde Ceylan Ertem, davulda Ekin Cengizkan, basta Murat Çopur ve gitar-mızıkada Tunçay Korkmaz'dan oluşmaktadır, ayrıca geç katıldığı için kapakta adı geçmese ve klipte gözükmese de, Serkan Çiftçi'nin Animasal adlı ilk albümlerine yaptığı katkılar büyüktür. Birkaç parçada trompet çalmış ve birçok parçada efekt düzenlemeleri yapmıştır. Grubun çıkış şarkısı Joker adını taşıyor. Grubun şarkı sözleri ve tarzı marjinalliği yansıtmaktadır.

Farklı tarz ve dönemlerdeki müzisyenlerin şarkılarını kendi bakış açılarıyla yorumlamaya çalışan ve rengarenk bes insandan kurulan anima grubu, coverladıkları Radiohead, Pink Floyd, Björk, Massive Attack, Erykah Badu, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Yavuz Çetin, Nirvana, Incubus, Jamiroquai, Air gibi isimlerin etkileşimlerini kendi müziğine yansıtıyor ve kendi şarkılarını da ekleyerek idealist ve farklı bir çizgi çizmek için çabalıyorlar.

Progressive, trip-hop, rock dalında daha çok müzik dinlemeye ve eğlenmeye gelen bir dinleyici kitlesi edinme amacındalar.

Dinleyiciler çok iyi bildikleri şarkıları değişik formlarda dinlemeye hazırlıklı olmalılar.

anima grubu hakkindaki görüsleriniz...

http://www.myspace.com/animaofficial
http://www.animasal.com

tunçay korkmaz, ceylan ertem, ekin cengizkan, murat çopur ve berkant çelen den oluşan grup

**MoRdO_KeReM** 10.04.2006 18:35:36
ben çok sevdim şahsen.. joker şarkısı klibi fln çok hoş albümünü alıcağım gruplardan biri Wink daha önce çıksalarmış keşke diyorum ben..yani daha erken tanırdık onları Smiley

mvokrm 12.04.2006 14:54:56
evet gerçekten çok iyi joker şarkıları..bayıldım hatta Wink

M_V_O 12.04.2006 15:12:14
evett yaa jokeri bende cook beğendim geleceği parlak gruplarımızdan

mor_furkan 12.04.2006 15:22:31
Bilin bakalım ben kimim Cheesy gerçekten müzik piyasasına bomba gibi indiler bu aralar nereye baksak anima...ama sevimli grup bea Cheesy yolları açık olsun...parlak bi grup...ayrıca anima Erkeğin içindeki kız taraf demek...İsimde herkes erkek bi solist ablamız kız olduğu için anima koymuşlar grubun ismini...

krm_özyegenn 14.05.2006 18:34:39
ben ilk izlediğimde grubun basistini kerem özyegene benzettim yaaa Smiley

melodi 16.05.2006 16:51:50
yook kızz ne alaka biri esmer biri sarısın neyse grup fena değil...fa minör sarkısını ve jokeri beğendin

dionizos 16.05.2006 17:56:10
pek sevmedim Undecided

BLACK_PURPLE 17.05.2006 15:33:22
ANİMA YI ÇOK BEĞENDİM...DİNLEMESİ ÇOK ZEVKLİ..CEYLAN IN SESİ ÇOK HOŞUMA GİDİYOO...ÖZELLİKLE"JOKER","BANA SORMA"VE "EL KADAR BİR KIZIM"ÇOK GÜZELL..

darkqhost 17.05.2006 15:39:57
çok tıfıllarrr....ya adamlar çok sempatikler...o ceylanın saçlarına,karizmasına hasta oldumm....çok espiriler yaa..! Grin
zaten grubun basisti kendini kerem özyeğene benzetmeye çalışmış.amaağ kerem abimiz bizim tek elektrocumuz o bi'tane... Wink
 "yağmurla gelen" çok güzel...bi de "el kadar bir kızımm..."

üççç,ikiii,birrr motooooooorrr...
yağsın yağmurlarr.... Smiley

krm_özyegenn 24.05.2006 09:50:57
çok tıfıllarrr....ya adamlar çok sempatikler...o ceylanın saçlarına,karizmasına hasta oldumm....çok espiriler yaa..! Grin
zaten grubun basisti kendini kerem özyeğene benzetmeye çalışmış.amaağ kerem abimiz bizim tek elektrocumuz o bi'tane... Wink
 "yağmurla gelen" çok güzel...bi de "el kadar bir kızımm..."

üççç,ikiii,birrr motooooooorrr...
yağsın yağmurlarr.... Smiley
dimi ya bende tek benzeten benmiyim diodum Smiley

melis15 25.05.2006 16:32:45
değişik farklı bi tarzları var ..

krm_özyegenn 27.05.2006 13:44:37
yagmurla gelen çok güzel hemen hemen bütün şarkılar mızıka var çok değisik çok çok güzel albüm yapmışlar

gul_guzeli 05.06.2006 19:26:57
çok iyi çıkış yaptılar iyi cocuklar ya

entel 06.06.2006 08:14:01
bi tane sarkılarını dinlemiştim iyi ya begendim

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7