|
||
masal gibi bir albüme imza atmış olan grup...çok başarılılar bence...şarkıları,duruşları,ceylan'ın sesi ve yorumu(ayrıca kırmızı olan o güzel saçları ),murat'ın o enerjik bass çalışı,tuncay'ın mızıkasını konuşturuşu,ekin'in şirinliği ve kendine has bateri çalışı...saysam daha çok sayarım...albümü almanızı kesinlikle tavsiye ederim...şarkıları dinlerken bambaşka diyarlara gidiyorsunuz...
|
||
|
||
| Albüm çok değişik ve gerçekten güzel şarkılar var. İyi ki almışım... ![]() |
||
|
||
güzeller yaaa bn sevdim yağmurla gelen el kadar bir kız bi de saygıdeğer düşman güzel
|
||
|
||
ben 1-2ay önce öörendim grubu_ bi iki sarkısını dinledim guselmis yaa_ solistleri cok pis:P |
||
|
||
sizce nasıl bi grup?bnce iyiler kısacası beğendim
|
||
|
||
bende beğendim joker baya güzel eğlenceli bi şarkı zaten mor ve ötesi nin sevdiği bi grup kötü olamaz
|
||
|
||
bende begendim...tv makinası canlı performansı güzeldi
|
||
|
||
| Evet, ben de beğeniyorum.Anima ismi de çok hoş albüm kapakları falan ama onlarla ilgili bir siteye rastlamadım.Bilen var mı??? |
||
|
||
| Resmi sitesi var; işte www.animasal.com .Bir de http://www.grupanima.com/forum , bu var | ||
|
||
| çok başarılı. ama sadece jokeri dinleyerek yorum yapmak yanlış olur. çünkü albümlerinin diğer şarkıları tarz olarak jokerden farklı ve açıkçası herkesin anlayıp sevebileceği bir tarz değil. bazı şarkılarda caz etkileşimleri bulunmakta. ayrıca 'sona iki kala' şarkısında şair edip cansever'i anmaları çok hoş olmuş ve böylece kendilerini bana daha çok sevdirmişlerdir. albümde oluşturdukları konsept de çok başarılı. | ||
|
||
Çook teşekkürler.Valla bilmiyordum sağol.
|
||
|
||
Sevmedim ben de.
|
||
|
||
bncedee çok başarılı bi grup özellikle joker ve el kadar bir kız şarkısı çok güzell
|
||
|
||
| evt başarılı bi grup...ama zeytinli de cıkıcak olupta cıkmamaları sinir ettii...tabi ne nedendendir bilinmez ama olsuun... | ||
|
||
| Ben sadece 'Joker' ve 'El Kadar Bir Kız' şarkılarını dinledim ve çok hoşuma gitti.. | ||