|
||
| çok tatlı bir grup ya.. çok kanım şeetti onlara..çok sevimliler.çok eğlenceliler. konserlerine de giderim birgün umarım.
|
||
|
||
| yağmurla glen güzel | ||
|
||
| ceylanı çok sevmiyorum el kadar bir kız klibi de çok güsel olmuş çok tatlı gruplar görür görmez kanım ısınmıştı ehuehu | ||
|
||
| dinledim ama müzikleri bana pek bişe ifade etmedi ama çook sempatikler hele kızın o saçlarına bittimmm.. | ||
|
||
| iyi bir grup ama ben bir türlü sevemiyorum...şarkıları bana uymuyo | ||
|
||
| Çok severim özellikle yağmur gelen.. Davulcularını da ayrı bir severim başarılı buluyorumm bass gitaristleri de çok başarılı ceylanın sesi bence süper |
||
|
||
| evet müzisyenleri tek tek incelersek güzel hepsi birbirinden iyi...şey duymuştum gitaristleri çalarken aynı anda mızıka çalıomuş öyle birşeydi yanlış hatırlamıyorsam :S | ||
|
||
| evet aynen öyle.. | ||
|
||
joker şarkıları süperr
|
||
|
||
ceylanı çok sewiom el kadar bir kız klibi de çok güsel olmuş çok tatlı gruplar görür görmez kanım ısınmıştı ehuehu eVet ya haklısın bayılıYorum onlara ceylanın saçı çok hoşuma gidiYo
|
||
|
||
| yaa el kadar bir kız süper bir şarkı..klip masal gibi dalıp gidiyorum klbi izlerken çok tatlı bir tarzları var hepsinin.. | ||
|
||
| solistleri güzel olan bi grup:))ama canlı performansını beğenmediğim bi bayan genel olarak güzel ilginç bi tarzları var kendilerine özgü.ee hoş | ||
|
||
çok iyi ya joker şarkıları çok güzel :Dgrup acaip tatlı
|
||
|
||
Sevdiğim bir diğer grup. Solist Ceylan'ın sesi çok güzel,albümlerindeki şarkıların hepsi birbirinden iyi. Özellikle kuklalar,joker,el kadar bir kz,bilmece... "Fa minör mızıka"da mızıkanın sesinin ne kadar can alıcı olabileceği bir kez daha kanıtlandı benim açımdan . Bir ara el kadar bir kızın klibine fena takmıştım Yolları açık olsun...
|
||
|
||
| yeni klip beklemekteyim şahsen Anima'dan | ||