|
||
bence iyi bir grup.başarılı sayılırlar.albümlerini hemen alıp dinlemiştim.yağmurla gelen,el kadar bir kız,kızılderili ruhu,joker,elveda güzel şarkılar...bassçıları olan murat'ı ayrıca seviyorum,kadıköy'de görmüştüm bir kere...
|
||
|
||
Ahhhhhhhhhhh evet Murat....Valla Murat'ı sevmeyen ölsün bence Şimdi saymaya kalksam sırada Ekin var O da az değildir Şaka bir yana şahsen tanırım kendilerini ve gerçekten çoooooooooooooooook severim Anima'yı
|
||
|
||
| el kadar bi kızımmmm favorim...bencede sesı harıka ceylanın. | ||
|
||
evet dilgacım ceylan 10 numara bir kızdır Şahsen grubu tanırım zaten hepsi 10 numara ona bakarsan
|
||
|
||
Bende ceylanın sesinden büyülenenlerdenim. ELVEDA şarkısı çok güzeeel
|
||
|
||
| ilginç bir tarzla farklı bir yorum güzeller... | ||
|
||
| yagmurla gelen güzel.. sakinse günüm dinliyorum.. |
||
|
||
| joker diyorum başka bir şey demiyorum:D |
||
|
||
| gayet iyi müzik yapıyolar. ben solistleriini çok şeker buluyorum.albümlerinin bir konsept albümü olması ayrı bir yer edinmelerini sağladı bence.ilk parçaları fa minör mızıka sözsüz ve insanı başka başka yerlere götürüyor...! | ||
|
||
| yeni klip süper olmuş tebrikler | ||
|
||
yeni klip mi çektiler,hangi şarkıya? benim hiç haberim yok.
|
||
|
||
Ahhhhhhhhhhh evet Murat....Valla Murat'ı sevmeyen ölsün bence bencede ya muratı sevmeyen ölsün Şimdi saymaya kalksam sırada Ekin var O da az değildir Şaka bir yana şahsen tanırım kendilerini ve gerçekten çoooooooooooooooook severim Anima'yı ![]() adam öle bir çalıyoki hayran olmamak elde değil...ayrıca murat anima dışında amatör grup olan gren ve cumartesi geceleri makinada çalıyor..geçen cumartesi tam karizma yapmış çalarken dengesini kaybedip düştü.he..he ama çok şiirindi..yeni klipleri güzel olmuş başarıların devamını diliyorum.. |
||
|
||
yeni klip mi çektiler,hangi şarkıya? yağmur parçasına
benim hiç haberim yok. ![]() |
||
|
||
Ahhhhhhhhhhh evet Murat....Valla Murat'ı sevmeyen ölsün bence bencede ya muratı sevmeyen ölsün Şimdi saymaya kalksam sırada Ekin var O da az değildir Şaka bir yana şahsen tanırım kendilerini ve gerçekten çoooooooooooooooook severim Anima'yı ![]() adam öle bir çalıyoki hayran olmamak elde değil...ayrıca murat anima dışında amatör grup olan gren ve cumartesi geceleri makinada çalıyor..geçen cumartesi tam karizma yapmış çalarken dengesini kaybedip düştü.he..he ama çok şiirindi..yeni klipleri güzel olmuş başarıların devamını diliyorum..
|
||
|
||
çok sempatikler ya,duygu yüklüler
|
||