|
||
yağmurla gelen adlı şarkıya çektikleri klibi çok beğendiğim grup...şarkı da güzel zaten.
|
||
|
||
| bu aralar çok dinlediğim bir grup ilk şarkıları joker'i dinlediğimde çok sevmiştim.şimdi de yağmurla gelen şarkısına takmış durumdayım.vokalistin(ceylan) sesi şarkılarını sevmemdeki birinci etken olabilir.
|
||
|
||
| başta gayet çok dinliyordum özellikle de el kadar bir kız çok güzel diye öneriyordum falan ama bir süre sonra sakız tadı vermiyor mu yaa!?? ne bilim şimdi dinlesem kusarım heralde.. geçici bence kalıcı değil o yüzden... | ||
|
||
| canlı performansları süper olan grup =) cok cana yakınlar ayrıca ![]() |
||
|
||
| anima kasım ayı itibariyle dinlenebilecek bir film müziği kaydetti.ikinci albüm için de çalışmalara başladılar. | ||
|
||
| joker | ||
|
||
| ceylan ın sesi çok güzel... anima çok iyi... | ||
|
||
| yeni şarkılarını dinledim canlı olarak nazım hikmet e yazmışlar ve çok hoşuma gitti... | ||
|
||
Ahhhhhhhhhhh evet Murat....Valla Murat'ı sevmeyen ölsün bence bencede ya muratı sevmeyen ölsün Şimdi saymaya kalksam sırada Ekin var O da az değildir Şaka bir yana şahsen tanırım kendilerini ve gerçekten çoooooooooooooooook severim Anima'yı ![]() adam öle bir çalıyoki hayran olmamak elde değil...ayrıca murat anima dışında amatör grup olan gren ve cumartesi geceleri makinada çalıyor..geçen cumartesi tam karizma yapmış çalarken dengesini kaybedip düştü.he..he ama çok şiirindi..yeni klipleri güzel olmuş başarıların devamını diliyorum.. ![]() AYILARRR!!!!
|
||
|
||
|
||
|
||
konserlerinde elinde albüm kitapçığı ile kopan bir grup olmanın verdiği o büyük rezillik ve eğlencenin yanında konser sonunda biriyle konuşuyoruz ama kim bilmiyoruz meğer o mızıka çalan grup üyesiymiş tanımamış ve rezil olmuştuk azıcık ama olsun iyi biriydi ezmedi bizi(:ceylandı sanırım adı saçlarını çok severim kendisinin ve bateristlerinin kafasındaki o örgü şeylerden dolayı örgü örmeyi öğrendim beyoğluna çıktığımda görüyorum sürekli ya kan çekiyor diyeceğim saçma olacak yağmurla gelen ve yolgezer güzel şarkılardır,el kadar bir kızda ve jokerde güzel kopulur,kuklalar güzeldir(zaten kuklaları seviyorlar benim anladığım)*Neşemin katili korku.. |
||
|
||
hiç sevemedim bu grubu
|
||
|
||
| süperler ya ben bayılıyorum bu gruba=) | ||
|
||
| basçıları makinadaki ayı basçı:) | ||