|
||
| cok cOk orjinaLLer bayılıyorum ya.. | ||
|
||
| ben pek orjinal olduklarını söyliyemiyicem herneyse.. joker dışında kayda değer bi şarkılarını göremedim albümünde. | ||
|
||
Çok seviorumm Yağmurla GeLen ŞArkısına hayranımmmm bence çok kalite bir grup
|
||
|
||
ben pek orjinal olduklarını söyliyemiyicem herneyse.. joker dışında kayda değer bi şarkılarını göremedim albümünde. katılıyorum sana abii... harbi neresi orjinal bunların güzel bi şarkıları var o da joker
|
||
|
||
| joker şarkısı harika | ||
|
||
davulcuları 12 ağustos da askere gidecek grup ama ondan önce zeytinlirock festeler
|
||
|
||
davulcuları 12 ağustos da askere gidecek grup ama ondan önce zeytinlirock festeler ![]() ben de canlı performanslarını merak ediyodum süper olcak izlemek |
||
|
||
| Basçılarının 1 kedisi varmış, gitar markası Fender'miş. | ||
|
||
| evet gitarı Fender Amerikan Precision çok kaliteli bi tercih gerçekten | ||
|
||
süperler şarkıları ve performansları harikaa gitaristine bayılıyorum çok iyi bir müzisyen fakat animanın son konseri zeytinli rock fest te gerçekleşti çünkü grup elemanları askere gidecekmiş anima hayranlarına duyrulur...
|
||
|
||
| animanın yepyeni klibi anima-o kadar mutluyum ki http://turkcell-imbenim.turkcell.com.tr/ ben çok beğendim.her zamanki gibi sözleriyle klibiyle ilgi çekici ve çok hoş olmuş... | ||
|
||
| yağmurla gelen gerçekten süper bir şarkı bi de yolgezer tabi | ||
|
||
anima bence de çok iyi bir grup özellikle yağmurla gelen süper
|
||
|
||
| iyi bir grup gibi fazla gözükmüyorlar ama sanki.joker ve kuklalar çok güzel. | ||
|
||
| belli olan konser tarihleri şöyledir ki ; 17 Ekim 07 Çarşamba @ Nefes - Ankara // saat 22:30 20 Ekim 07 Cumartesi @ Carpe Diem - Eskişehir // saat 22:00 26 Ekim 07 Cuma @ Gaya - İstanbul // saat 23:00 09 Kasım 07 Cuma @ Peyote - İstanbul // saat 23:00 |
||