|
||
| öss party 17 HAZİRAN PAZAR SAAT:20/00 second (www.myspace.com/second17) H.İ.S. (www.myspace.com/hasereilaclamaservisi) dinamit (www.myspace.com/dinamit34) anten (www.myspace.com/anten1) giriş 6 YTL yer Garaj (kadıköy) şükrü saraaçoğlu stadı altındaki burger king karşısı YAŞ SINIRI YOK! |
||
|
||
ben ilk defa bir arkadaşımın tavsiyesiyle dinledim second'u ve bir daha bırakmadım bırakılır mı hiçç çok iyi gerçekten dilime oturuverdi şarkıları,ses tonları da çok şeker ayrıca (=
|
||
|
||
konserleri çok güzel second un... canlı olarak izlenmesi tavsiye edilir
|
||
|
||
| dinlenmesi gereken bi grupta buu... | ||
|
||
| Ben çok sevdim valla..dinlerken çok eğleniorum..ii biyerlere gelirler umarım...! | ||
|
||
bu grup çok manyak yaa ve çok eğlenceliler özgün abii falan süper insanlar bayılıyorum
|
||
|
||
ps şarkısıda çok güzel
|
||
|
||
| Hiç dinlemedim ama bir röpörtajını okumuştum;mantıklı konuşuyorlardı... | ||
|
||
süperlerr!!!!!!!!!! ps ps ps
|
||
|
||
| Yok artık,ps şarkıları iyi=)=) | ||
|
||
| çok iyi bir punk grubu . umarım en kısa sürede albümlerini çıkarırlar . en sevdiğim şarkıları yok artık , al kalbimi , ps , ardından , iki bomba , kukla . | ||
|
||
yeni keşfettim çok güzelmiş ya taktım bunlara en çok da kukla'yı beğendim
|
||
|
||
1 arkadaş sayesinde taktım ![]() durup durup 'yok artık denize düşenler sarılacak yılan bulamaz olmuş!' diyorum:) |
||
|
||
| süper bir grup yaaa | ||
|
||
süperlerr!!!!!!!!!! ya evet kesinlikle hastasıyım o şarkının ama diğer şarkılarından çok farklı olduğu için sanırım yayınlanmıyor ps ps ps
|
||