|
||
| yav bu ps şarkılarına resmen vuruldum ne kadar güzel |
||
|
||
| Second Türk menşeili punk ve powerpop grubudur. 1995’ten bu yana müzik kariyerini çeşitli konserlerle süsleyen grup, özgün semerci-voxguitar, serhat abay-drums, kerem inanc-bassvox, serhat sevinc-guitarvox elemanlarından oluşmaktadır. 8 Eylül 2007 Bronx-NOFX konserinde altgrup olarak gösterdikleri performans birçok punk dinleyicisinden övgü kazanmıştır. Çeşitli nedenler yüzünden henüz bir albümü bulunmayan Second’ın olası albüm tracklisti beğeninize sunulmuştur. http://www.lastfm.com.tr/music/secondrocks/secondrocks adresinden tüm şarkıları futursuzca dinleyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
ve yine yeniden ps şarkıları yok....
|
||
|
||
Bu resimler acaba Türk second'un resimleri mi ?
|
||
|
||
Bu resimler acaba Türk second'un resimleri mi ? Bence sadece 3 tanesi yerli ama.. ![]()
|
||
|
||
| Tam 1 seneyi geçti anısı büyük bende bu grubun... | ||
|
||
4-5-6 resimler bizim second'lar galiba.
|
||
|
||
bütün şarkıLarı harika ps , yok artık , aL kaLbimi , ardından , içinde patLar , iki bomba, tavanım , tatiL şarkısı , vitaminio istanbuL
|
||
|
||
| KİMSE VARMI yükseklerden düşerken gökten yıldız kayarken gözlerini açıp aynaya bak bi için dışın bir mi gerçekten yalın ayak durdum karşında gökten yıldız kayarken sadece gölgesindeyim bişeylerin gölgesindeyim kimse var mı aynada kimse var mı karşında kimse var mı aynada kimse var mı karşında yükseklerden inerken gökten yıldız yağarken kaşlarını çatıp aynaya bak bi kimse yok aldırma yalın ayak durdum karşında gökten yıldız yağarken sadece etkisindeyim bişeylerin etkisindeyim kimse var mı aynada kimse var mı karşında kimse var mı aynada kimse var mı karşında AL KALBİMİ günahlarım kumsaldaki kum taneleri say say bitiremezsin ört üstüme yorgan gibi suçlarını bana sözünü geciremezsin terk edenler çok oldu beni terk edilen biri yok tarafımdan buhranlarım aştı boyumu artık beni bu yerde zaptedemezsin dönüyorum evime... küçük dağları yaratmaya.. al kalbimi kurtulayım bende kalsın istemiyorum! vur şişenin dibine,geride kalanları görmek istemiyorum ! gözlerimde lodos yağmurları kal bu şehirde kalabilirsen atılmış gemici düğümleri boğazıma dalarım uykuya dalabilirsem terk edenler çok oldu beni terk edilen biri yok tarafımdan gel tut elimi gidelim buralardan üzülmem arkama bakabilirsem dönüyorum evime, küçük dağları yaratmaya al kalbimi kurtulayım bende kalsın istemiyorum vur şişenin dibine, geride kalanları görmek istemiyorum gözlerimde lodos yağmurları kal bu şehirde kalabilirsen atılmış gemici düğümleri boğazıma dalarım uykuya dalabilirsem terk edenler çok oldu beni terk edilen biri yok tarafımdan gel tut elimi gidelim buralardan üzülmem arkama bakabilirsem dönüyorum evime,küçük dağları yaratmaya... al kalbimi kurtulayım bende kalsın istemiyorum vur şişenin dibine,geride kalanları görmek istemiyorum ! ARDINDAN son bir anim var seninle gitsen bile kal benimle gerçekten istesem geri dönermisin? gözlerimde dondun o soguk yüzünle son bir anim var seninle bitsin zaman sen kal benimle gerçekten istesem geri dönermisin? gözlerimde kaldin o güzel yüzünle orda iyilerin yaninda herseyden uzakta oldugunu bilmek yeterdi aslinda beni duyuyorsan gel gir rüyalarima. son bir anin var benimle sen uyurken elim elinle. yandinmi söndünmü ordaydim gördünmü? kayan yildizlarla geri dönermisin? yandinmi söndünmü ordaydim gördünmü? kayan yildizlardan tek dilegimsin. orda iyilerin yaninda herseyden uzakta oldugunu bilmek yeterdi aslinda beni duyuyorsan gel gir rüyalarima. İÇİNDE PATLAR don geriye donemem canın isterse. yak burayı yanalım aç gozunu açamam canın isterse. bu bir ruya sanalım sus olana susamam canın isterse. soyle ben haykırayım dok gozyasını dokemem canın isterse. soyle ben hıckırayım içinde patlar hersey içinde patlar butunhersey vur duşene vuramam canın isterse. yum gozlerini ben vurayım boz duzeni bozamam canın isterse. soyle dunyayı yakalım kaç kosarak kaçamam canın isterse. dur burada kalalım kal geride kalamam canın isterse. dur yarına bırakalım içinde patlar herey içinde patlar butun hersey dök içini dokemem canın isterse. ver derdini ben alıyım kus nefretini kusamam canın isterse. soyle kavga çıkarayım vur gelişine vuramam canın isterse. dur olumune abanayım tut nefesini tutamam canın isterse. sen dur ben nefes alıyım inan kaderine inanamam canın isterse. gel tanrıdan hesap soraLım bırak elimi kaçamam canın isterse. gel yukseklerden bakalım.. İSTANBUL Gittiğin yerler nasıl, bilinmez güzelim İstanbul'da sular akmıyor Mutlu musun oralarda? Bilinmez güzelim Bana buralarda kimse bakmıyor Uçaklar rötar yapmış Trafik sıkışık Çöpler yine birikti arka bahçeye Yağmurun elleri, gitarın telleri yok Sen de yoksun yanımda Özlemişim çoook Bu sabah yine her sabah ki gibi sıkıldım İstanbuldan Moralim bozuk, cereyan kesik, hele bir de sen yoksun ya, çok yazık Gittiğin yerler nasıl, bilinmez güzelim Buralar aynı, o günden beri Yediğin, içtiğin, gördüğün senin olsun Anlatma sebil sevildiğini Gittiğin günden beri Ne günlerim oldu Bazen sevinçliydim, bazen gözlerim doldu Sen orada ben burada, el ne karışır Çok acele gelmen lazım Bize İstanbul yakışır Bu sabah yine her sabah ki gibi sıkıldım İstanbuldan Moralim bozuk, cereyan kesik, hele bir de sen yoksun ya, çok yazık MUTSUZUM İŞTE bu sefer mi sözlerin sade istersen buna rüya de sana kalbimi sattım dün gece istersen buna kira de bu sefer mi sözlerin sade gördüğün herşeye rüya de aslını gördügünü sandın sahte aşklara ziyade gözlerimiz hep yollarda kaldı o herseyi kendi elinde sandı mutlu gülüsümüz dillerde kaldı kalpsiz kral elimden aldı yastıga göm kafanı bugün yastıga göm.. mutsuzum iste var mı diyeceğin takvime baktım yok bir geleceğim hayata kol gibi bende gireceğim tutma nefesini bekle geleceğim burdan başka bi yerde öleceğim günes doğarken bekle geleceğim suratıma söyle varsa diyeceğin burdan baska bi yerde öleceğim.. PS burda ümitler kelebekler kadar yaşar kalbimizin damarı tıkanmış, sevgimiz taşar olsun sonum kendi ellerimden gözüm açık gitmem artık içtim aşk zehirinden.. eller var birgün elbet tutulur sandın diller var, bigün elbet duyulur sandın aldandın, nasıl olsa unutur sandın aldandın, gördüğün masallara burda ümitler kelebekler kadar yaşar kalbimizin damarı tıkanmış, kederimiz taşar olsun sonum kendi ellerimden gözüm açık gitmem artık içtim aşk zehirinden eller var birgün elbet tutulur sandın diller var, bigün elbet duyulur sandın aldandın, nasıl olsa unutur sandın aldandın, gördüğün masallara.. TATİL ŞARKISI bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde bir aptal çocuk yaşarmış tatil yerinde bir kıza aşık olmuş tam üç gün içinde bir adım geri atar o keyfi yerinde whoo sonumuz belli mi ki whoo yaşımız elli mi ki whoo kaçan hep fare mickey yoruldum ben durmadım ki bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde bir aptal çocuk yaşarmış tatil yerinde bir otuzluk götürmüş tam üç gün içinde dünya sikinde ama yarası derinde whoo kalbim dursa ne yazar whoo sonum olsa ne yazar whoo hayat hep aynı yazar bunu ancak gönül yazar bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde bir şişman çocuk yaşarmış tatil yerinde kırılmış kalbi tam seksensekiz biçimde ağlayan biri varmış onun tam içinde whoo uyan artık oğlum uyan whoo orda var mı sesim duyan whoo kabus oldu bu son rüyan uyan artık oğlum uyan bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinden bitti günler kayboldu güneş gökyüzünden konuşmaya başladık cimbomdan fenerden gidiyoruz güneş batarken bu şehirden whoo bunlar son sözlerimiz olsun whoo yarın var diyene aşk olsun whoo herkes olduğu yerde dursun gözler yaşlarla dolsun TAVANIM Gel kendine yapacak çok işin var Gitsen Bile için ölmüş kapı duvar bilenler söylemezler herşeyi sorsan bile görenler konuşmazlar ne olduğunu bile bile tek arkadaşım kaldığım oda tavanım derdimi sabah dinler akşam yatarım bak tavana yine özledin anneni bak tavana yine dur bak tavana yine sattın herşeyi bak tavana yine de dur bak tavana yine özledin anneni bak tavana yine dur bak tavana yine sattın herkesi bak tavana yine de dur gördüğüm ateş çıktı gözlerinden nefret etti bütün olandan bitenden duyanlar sağır olmuş görenler körmüş zaten bilenler yokmuş burda terketmiş en ezelden tek arkadaşım kaldığım oda tavanım bakarım sahte yıldızlarına sormam sayarım bak tavana yine özledin anneni bak tavana yine dur bak tavana yine sattın herşeyi bak tavana yine de dur bak tavana yine özledin anneni bak tavana yine dur bak tavana yine sattın herkesi bak tavana yine de dur saran yok yaralarımı benim bu şehirde saklarım düşürmem yaşlarımı gözlerimde saran yok yaralarımı benim bu şehirde saklarım düşürmem yaşlarımı gözlerimde bak tavana yine özledin anneni bak tavana yine dur (saran yok yaralarımı benim bu şehirde) bak tavana yine sattın herşeyi bak tavana yine de dur (saklarım düşürmem yaşlarımı gözlerimde) bak tavana yine özledin anneni bak tavana yine dur (saran yok yaralarımı benim bu şehirde) bak tavana yine sattın herkesi bak tavana yine de dur (saklarım düşürmem yaşlarımı gözlerimde) İKİ BOMBA Gülerim arada sırada Güldüğümüz şeyler ağlarmış Bakarım arada sırada Gördüğümüz şeyler matlaşmış Gördünüz onları yalanı dolanları Dünyanın içine attılar iki bomba Gördün olanları ölümü yalanları Kalbimin içine attınız iki bomba Severim arada sırada Sevdiğimiz insanlar varmış Dönerim arada sırada Arkamdan vurur onlar kalmış Gördünüz onları yalanı dolanları Dünyanın içine attılar iki bomba Gördün olanları ölümü yalanları Kalbimin içine attınız iki bomba YOK ARTIK Yok artık denize düşenler sarılacak yılan bulamaz olmuş Yok artık burada sevenler kanılacak yalan bulamaz olmuş Yok artık önümü göremem Sus artık bi daha sevemem Kus artık biriktirdiğini Yok artık yarını dilemem Dur artık sonumu bilemem Duy artık duymazdan geldiğini Anlatacaklarım sitemleri yukardakinin sizlere Yok artık denize düşenler sarılacak yılan bulamaz olmuş Yok artık burada sevenler kanılacak yalan bulamaz olmuş Yok artık yolumu seçemem Sus artık sınırı geçemem Kus artık kalbine batan iğneleri Yok arık yarını dilemem Dur artık sonumu bilemem Duy artık duymazdan geldiğini Anlatacaklarım sitemleri yukardakinin sizlere Yok artık denize düşenler sarılacak yılan bulamaz olmuş Yok artık burada sevenler kanılacak yalan bulamaz olmuş |
||
|
||
beğendim!!başarılar..
|
||
|
||
| süperler yaa..ne zamandan beri şarkılarını arıyordum ben..ama bulamıyordum.. Ziya sağol ![]() şarkılarının hepsini dinledim süperler ..Hey şarkısında küfür varmış yeni duydum..ama güzel uymuş
|
||
|
||
bütün şarkıLarı harika ps , yok artık , aL kaLbimi , ardından , içinde patLar , iki bomba, tavanım , tatiL şarkısı , vitaminio istanbuL hepsi çok güzel ![]()
|
||
|
||
bütün şarkıLarı harika ps , yok artık , aL kaLbimi , ardından , içinde patLar , iki bomba, tavanım , tatiL şarkısı , vitaminio istanbuL hepsi çok güzel ![]() ![]() 13/13 şarkısı mükemmel
|
||
|
||
Ziya sağolsun Bütün şarkıLarı güzelde o ps şarkıLarı ayrı bir güzel insanın dinledikçe dinliyesi geLiyor
|
||
|
||
| YENİ ŞARKISI balıklı rum balıkcı ruhum Biz gideriz ölüme agzimizda jelibonlar Sen takma kafana bosver Kal yerinde gelir onlar Yere düssem çok kanasam Aglarim ama hiç üzülmem Düssemde en sertinden yine ben Kalir izleri yinede çizilmem Artik yollarim tikanmali Eski günahlarla yikanmali Artik yollarim tikanmali Bana degen her beden yikanmali Biz gideriz ölüme dilimizde senin sarkin Dünyaya geldin sen bikere Burasi senin lunaparkin Yere düssem çok kanasam Aglarim ama hiç üzülmem Düssemde en sertinden yine ben Kalir izleri yinede çizilmem Artik yollarim tikanmali Eski günahlarla yikanmali Artik yollarim tikanmali Sana degen her beden yikanmali Artik yollarim tikanmali Eski günahlarla yikanmali Artik yollarim tikanmali Sana degen her beden yikanmali (Gözlerini açamaz,kafasi hep ayni güzel) (Yukari bakamaz,Onu gördügü hersey üzer) |
||