|
||
| coldplayın şarkıLArını dinLerken insan cidden husur buLuyoru ses müziğe yakışıyor ... travise bnsetiyorum nedense | ||
|
||
coldplayın şarkıLArını dinLerken insan cidden husur buLuyoru ses müziğe yakışıyor ... travise bnsetiyorum nedense evet bir bakıma ama tam benzedği söylenemnez ama coldplay bir çok yönüyle farklı kendilerini has bir tarzı ve başarısı var
|
||
|
||
coldplayın şarkıLArını dinLerken insan cidden husur buLuyoru ses müziğe yakışıyor ... travise bnsetiyorum nedense evet bir bakıma ama tam benzedği söylenemnez ama coldplay bir çok yönüyle farklı kendilerini has bir tarzı ve başarısı var
|
||
|
||
| Green Day,Good Charlotte gibi saygı duyduğum bir grup bu adamlar müzik için yaratılmış şarkı sözleri ve müziği en kaliteli yapanlardan..Coldplay grup ismi ve müzikleri enfes..en sevdiğim şarkıları Clocks Speed Of Sound The Scientist ![]() |
||
|
||
| travis'e benzer biçok özellikeri var. travis. huzur veriyo dinlendiyo. ama coldplay nedense aynı şeyi hissetmiyor. aksine dinlendiriyim derken uyutuyo gibi geliyo bana.travisi çok seviyorum ama nedense coldplay'e bi türlü ısınamadım.nerdeyse bütün benzerlerini dinliyorum. | ||
|
||
| Coldplay’den yılbaşı şarkısı 1983 yılı The Pretenders hiti ‘2000 Miles’ Coldplay tarafından yeniden yorumlandı. Şarkı Coldplay’in resmi internet sitesinden dinlenebiliyor.Grubun sesi Chris Martin Şarkı için bu tür şeyleri sevdiklerini belirtti. www.coldplay.com |
||
|
||
| en az 1 kere londra yı gezip,üstünede bu adamların müziklerini dinleyince özelliklerini daha iyi anlıyorsunuz. müzik budur.kalite budur...oyun budur. |
||
|
||
| Coldplay'den İkinci Yeni Yıl Kutlaması Coldplay, resmi internet sitesine yüklediği bir videoyla hayranlarının yeni yılını ikinci kez kutluyor. Geçtiğimiz hafta The Pretenders'ın 200 Miles adlı şarkısını yeniden yorumlayarak sevenlerine yeni yıl mesajı veren Coldplay, bu hafta da karşımıza Wham'ın Last Christmas yorumuyla çıkıyor. Coldplay yorumuyla Last Christmas'ı izlemek için tıklayın |
||
|
||
kalite
|
||
|
||
| Yeni albümlerini tamamladılar. Ünlü rock grubu Coldplay, dördüncü stüdyo albümlerini tamamladı. Oscarlı Gwyneth Paltrow'un eşi Chris Martin'in solistliğini üstlendiği grup, "Yeni albüm bugüne kadar çıkan albümlerimiz içinde en iyisi olacak" diyerek iddialı konuştu. SIRADA TURNE VAR Önümüzdeki günlerde turneye çıkacak olan grup üyeleri, şu sıralar stüdyoda albümün son kayıt işlemlerini tamamlıyor. Son olarak 2005 yılında piyasaya çıkardıkları 'X&Y' adlı albümleriyle hayranlarıyla buluşan ünlü grup, 1996 yılında İngiltere'de kurulmuştu. |
||
|
||
| 'Yaşasın Coldplay' Uzun zamandır Coldplay'in dördüncü stüdyo albümünün adının Prospekt olacağı konuşuluyordu... Fakat grubun solisti Chris Martin nihayet dördüncü albümünün adını Türkçe'de 'Yaşasın hayat' anlamına gelen Viva La Vida olduğunu açıkladı.Martin, Meksikalı ressam Frida Kahlo'nun bir tablosunda gördüğü bu cümleden etkilenmiş ve albümün adının Viva La Vida olmasını istemiş. Albümün şarkı listesi ve çıkış tarihi ise henüz belli değil. ---- edit : Coldplay'in yeni albümü, söylentilere rağmen EMI etiketiyle haziranda çıkarıyor. Albümün ismiyse Frida Kahlo'nun bir tablosundan esinlenerek koymuşlar; 'Viva la Viva' (Çok Yaşa Hayat). Albüm, Amerika'da 17 Haziran'da, diğer ülkelerde 16 Haziran'da çıkacak. Grubun bir önceki albümü 'X&Y' pek çok ödül almıştı. |
||
|
||
| Yellow nasil bir sarkidir öyle ya.. | ||
|
||
'Yaşasın Coldplay' listeyi gördüm bi yerde galiba
Uzun zamandır Coldplay'in dördüncü stüdyo albümünün adının Prospekt olacağı konuşuluyordu... Fakat grubun solisti Chris Martin nihayet dördüncü albümünün adını Türkçe'de 'Yaşasın hayat' anlamına gelen Viva La Vida olduğunu açıkladı.Martin, Meksikalı ressam Frida Kahlo'nun bir tablosunda gördüğü bu cümleden etkilenmiş ve albümün adının Viva La Vida olmasını istemiş. Albümün şarkı listesi ve çıkış tarihi ise henüz belli değil. |
||
|
||
Liste henüz belli değil diye biliyorum. ![]() http://www.coldplay.com/ adresinden de albüm adı seçenekleri ve yeni albümle ilgili haberleri bulmak mümkün. |
||
|
||
| Coldplay yeni albümünü Haziran’da yayınlanıyor Coldplay'in yeni albümü, söylentilere rağmen EMI etiketiyle haziranda çıkarıyor. Albümün ismiyse Frida Kahlo'nun bir tablosundan esinlenerek koymuşlar; 'Viva la Viva' (Çok Yaşa Hayat). Albüm, Amerika'da 17 Haziran'da, diğer ülkelerde 16 Haziran'da çıkacak. Grubun bir önceki albümü 'X&Y' pek çok ödül almıştı. |
||