|
||
Grubun biyografisi nerde
|
||
|
||
Grubun biyografisi nerde İlk mesaja eklendi
|
||
|
||
Grubun biyografisi nerde İlk mesaja eklendi ![]()
|
||
|
||
en güzel şarkıları speed of sound durun bi dinliyim canım çekti En sevdiğim 1. şarkısıdır.. ![]()
|
||
|
||
severek dinlediğim bir grup..yeni albümünü merakla bekliyorum
|
||
|
||
| Yeni Albüm Kapağı Coldplay'in yeni albümü Viva La Vida'nın albüm kapağı bugün yayımlandı. Kapakta ünlü Fransız ressam Eugène Delacroix'in 1830 yılında yaptığı La Liberte Guidant Le Peuple adlı resmi bulunuyor.
|
||
|
||
yeni albüm tanıtımı kapsamında ağustos ayında istanbul kuruçeşme arena'ya geleceklerini duydum umarım çabucak kesinleşir de yalan olmaz haber..
|
||
|
||
| Coldplay yeni single’ını ücretsiz yayınlıyor Coldplay hayranlarına yeni albümünün ilk single’ı Violet Hill’ı ücretsiz download etme hakkı veriyor. Ücretsiz dağıtım grubun resmi web sitesi üzerinden yalnızca bu haftaya mahsus olmak üzere gerçekleşiyor. Son download tarihi ise 6 mayıs olacak. Grup aynı zamanda New York ve Londra’da Haziran ayında gerçekleşecek konserleri için de bedava bilet dağıtmayı planlıyor. Coldplay geleneksel hale gelen ücretsiz satış tekniğini uygulayan son isim oldu. 2007 haziranında Prince’in , 'Planet Earth isimli albümünü site üzerinden ücretsiz dağıtmasıyla atılan adım Radiohead ile birlikte son zamanlarda ileriye taşınmıştı. |
||
|
||
| müthis sarkilari var cok seviyorum bu grubu favorilerim; fix you trouble yellow talk speed of sound in my place what if ... cok iyiler ya solistlerini bazen haruna benzetiyorum ama bazen
|
||
|
||
| Ücretsiz download Coldplay’e göre değil Coldplay de yeni albüm yayınlama yönteminden uzak duruyor. Grup yeni albümlerini Radiohead gibi yayınlamayacaklarını söyledi. EMI ile çalışmaktan zevk aldıklarını belirten grup internet üzerinden ücretsiz albüm yayınlamak gibi düşüncelerinin olmadığını belirtti. Coldplay MTV Movie Awards 2008'de! 2008 MTV Movie Awards'da sahne alacak isimler bir bir açıklanmaya başladı. Sinema dünyasının 'en'lerinin ödüllendirildiği, bu seneki 1 Haziran'da gerçekleşecek olabn 2008 MTV Movie Awards'da Coldplay ve The Pussycat Dolls sahnede! Coldplay 17 Haziran'da çıkacak olan yeni albümü Viva La Vida'dan en yeni şarkıları 1 Haziran akşamı 2008 MTV Movie Awards sahnesinde söyleyecek. 2008 MTV Movie Awards, 26 Haziran saat 21:00'de ilk kez ve sadece MTV Türkiye'de |
||
|
||
Coldplay’den alay dolu bir video Coldplay internet üzerinden yayınladığı yeni single’ı ‘Violet Hill’ için bir de yeni video hazırladı. Mat Whitecross tarafından çekilen hicivli video günümüzün ön planda yer alan politikacıların eğlence anlarından oluşuyor. Videoda grubun canlı performans görüntüleri de yer alıyor. Coldplay’in yeni videosunu izlemek için tıklayın. http://www.youtube.com/watch?v=9WqQL5WFN20 |
||
|
||
oo klip süper olmuş bayıldım sağol denizcim haber için, sayende izlemiş oldum (:
|
||
|
||
Ne demek efendim?Lafı mı olur? ![]() Ben de bayıldım klibe. |
||
|
||
| Kylie, Coldplay'e ‘seksi’ geldi Coldplay, yeni albümünde Kylie Minogue ile düet yapmaktan vazgeçti. , 'la birlikte bir şarkı kaydettiklerini ancak şarkının yeni albümlerinin konseptine göre "fazla seksi" olduğunu, bu nedenle yayınlamaktan vazgeçtiklerini açıkladı. Grubun vokalisti Chris Martin, Kylie'yle birlikte kaydettikleri "Lunar" adlı şarkının 2009'un başlarında yayınlayacakları bir LP'de yer alabileceğini söyledi. Şarkının "Viva La Vida"da neden yer almadığı konusuna açıklık getiren Martin, "bu noktada o kadar seksi olamayız" dedi. "Lunar" adlı şarkıda Kylie'nin harikalar yarattığını belirten Martin, şarkının 2009'da yayınlayacakları albümde yer alacağını söyledi. Martin, bir sonraki albümlerinde yer alacak bir başka şarkının da "Life in Technicolor" olacağını açıkladı. "Viva La Vida"da enstrümantal olarak yer alan şarkı, yeni albümde sözlü olacak. |
||
|
||
| radiohead..coldplay..mor ve ötesi..aynı spermin yarattıkları:) |
||