|
||
bizim Mor'lara da Coldplay benzetmesi yapilmisti sanirim..eheh ![]() güzel olmayan parcalari yok diyebiliriz kisaca gercekten cok kaliteli ve basarili.
|
||
|
||
| Coldplay’in albümü kısa sürede 302.000 adet sattı Coldplay’in yeni albümü 'Viva La Vida Or Death And All His Friends' İngiltere albüm listesine yalnızca üç günlük satış rakamıyla bir numaradan giriş yaptı. Albüğm yayınlandığı 12 Haziran tarihinden beri 302.000 adet sattı. 'Viva La Vida Or Death And All His Friends' Coldplay’in kısa sürede en çabuk satılan albümü oldu. |
||
|
||
| kısa sürede albümleri çok iyi başarı yakaladı valla helal olsun gerçi viva da vida şarkıları için çalıntı diyorlar ama
|
||
|
||
| Coldplay'den yeni single : "Viva La Vida" İngiliz alternatif rock grubu Coldplay'in yeni albümü ''Viva La Vida Or Death And All His Friends'', çıktığı hafta liste başı olmasının yanı sıra sadece ilk iki hafta içinde şimdiye kadar internetten paralı olarak en çok indirilen albüm oldu. Albümden çıkan “Violet Hill" dinleyiciler tarafından çok beğenildi, büyük ilgi gördü. Grup şimdi de müzik dünyasına damgasını vuran bu albümden çıkan ikinci single müjdesini veriyor… Albüme de adını veren “Viva La Vida" Coldplay’in ikinci single’ı olacak. Şarkının videosu da yakın zamanda yayınlanacak… Bu güzel şarkının videosunu sabırsızlıkla beklememin yanı sıra 3.single'ın Lost isimli o muazzam şarkı olması temennilerimle
|
||
|
||
Çok seviyorum ya Coldplay'i...Çok hoş şarkıları var
|
||
|
||
Ayrıca dün gece 02.11 itibariyle Viva La Vida klibini izlemiş bulunuyorum.Pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.Violet Hill klibi daha iyiydi.Artık tüm umutlarım Lost'un 3. single olup muhteşem bir kkliple taçlandırılması
|
||
|
||
fix you,trouble,yellow ve diğerleri hepsi süper çok severim coldplayi.insanı dinlendiriyor
|
||
|
||
Viva la vida 'nın klibini beğendiğimi söyleyemem. Çünkü konsept çok kötü olmuş ya ne o öyle bizim eski yeşilcam filmlerindeki arka fonu koymuşlar önüne de grubu koymuşlar. Teknolojiyi iyi değerlendirelim ( Bkz: R.E.M : Man- Sized Wreath )
|
||
|
||
| Coldplay'den Yeni Albüm? Coldplay yeni albümünü beklenenden çok daha erken çıkartabilir. Viva La Vida Or Death And All His Friens'in tadını alalı henüz 2 ay oldu ancak çıkan haberler Coldplay'in yeni albümünün neredeyse yarısının tamamlandığı şeklinde... Bu senenin sonunda veya 2009 başında Coldplay'in yeni albümünü duyurursak sakın şaşırmayın. --------- Umarım doğrudur.Mükemmel olur eğer bu albüm gibi bir albüm daha çıkarsa |
||
|
||
| Ohh leziz bir haber eğer doğruysa. Parachutes gibi bir albüm olsa yine, tadından yenmezdi. Bu adamlar çok iyi arkadaş oluyolar insana geceleri, ilk üçümdeler zaten =) Bekliyoruz bakalım. |
||
|
||
çokk seviyorum bu adamları ya hele chris martin'in farklı bi yapısı var konserlerini izledikçe içime büyük bi enerji doluyo
|
||
|
||
son albüm çok hoşuma gitti zaten severdim coldplay ı..ama yeni albüm konusunda fazla acele etmişler..Birde Violet hill in klibi acayip hoşuma gitti nedenini bilmesemde
|
||
|
||
Ohh leziz bir haber eğer doğruysa. Parachutes gibi bir albüm olsa yine, tadından yenmezdi. Kesinlikle katılıyorum.Ok Computer ya da Parachutes tarzı olsa ne mükemmel olur.Bu adamlar çok iyi arkadaş oluyolar insana geceleri, ilk üçümdeler zaten =) Bekliyoruz bakalım. Geceleri gerçekten süper gidiyor Coldplay.Hele uyuyamadıysan Özellikle de Fix You(Live) ![]() son albüm çok hoşuma gitti zaten severdim coldplay ı..ama yeni albüm konusunda fazla acele etmişler..Birde Violet hill in klibi acayip hoşuma gitti nedenini bilmesemde Violet Hill...O klipte insanı kendine çeken garip bir şeyler var ama henüz ben de çözemedim.Keşke Viva La Vida'nın klibi de o kadar güzel olsaymış ama uzaktan yakından alakası yok ne yazık ki.Lost'un kaderi de öyle olmaz umarım
![]() |
||
|
||
| Chris Martin'in sesi çok huzur verici.Seviyorum müziklerini.Ama yeni albüm beklediğim gibi olmamış nedense,ısınamadım bi türlü,,güzel şarkılar var tabi yinede.. | ||
|
||
| X&Y ve PARACHUTES en sevdigim albumleri | ||