mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: Coldplay

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5

DünyaYalanSöylüyor 08.06.2008 17:44:16
bizim Mor'lara da Coldplay benzetmesi yapilmisti sanirim..eheh Smiley

güzel olmayan parcalari yok diyebiliriz kisaca Smiley gercekten cok kaliteli ve basarili.

immortal_deniz 16.06.2008 15:22:29
Coldplay’in albümü kısa sürede 302.000 adet sattı

Coldplay’in yeni albümü 'Viva La Vida Or Death And All His Friends' İngiltere albüm listesine yalnızca üç günlük satış rakamıyla bir numaradan giriş yaptı. Albüğm yayınlandığı 12 Haziran tarihinden beri 302.000 adet sattı. 'Viva La Vida Or Death And All His Friends'
Coldplay’in kısa sürede en çabuk satılan albümü oldu.

anarsist 21.06.2008 16:34:44
kısa sürede albümleri çok iyi başarı yakaladı valla helal olsun
gerçi viva da vida şarkıları için çalıntı diyorlar ama Undecided

immortal_deniz 16.08.2008 21:53:23
Coldplay'den yeni single : "Viva La Vida"

İngiliz alternatif rock grubu Coldplay'in yeni albümü ''Viva La Vida Or Death And All His Friends'', çıktığı hafta liste başı olmasının yanı sıra sadece ilk iki hafta içinde şimdiye kadar internetten paralı olarak en çok indirilen albüm oldu. Albümden çıkan “Violet Hill" dinleyiciler tarafından çok beğenildi, büyük ilgi gördü. Grup şimdi de müzik dünyasına damgasını vuran bu albümden çıkan ikinci single müjdesini veriyor… Albüme de adını veren “Viva La Vida" Coldplay’in ikinci single’ı olacak. Şarkının videosu da yakın zamanda yayınlanacak…

Bu güzel şarkının videosunu sabırsızlıkla beklememin yanı sıra 3.single'ın Lost isimli o muazzam şarkı olması temennilerimle Grin Wink

alen 17.08.2008 11:37:10
Çok seviyorum ya Coldplay'i...Çok hoş şarkıları var Cheesy

immortal_deniz 17.08.2008 11:46:49
Ayrıca dün gece 02.11 itibariyle Viva La Vida klibini izlemiş bulunuyorum.Pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.Violet Hill klibi daha iyiydi.Artık tüm umutlarım Lost'un 3. single olup muhteşem bir kkliple taçlandırılması Smiley

immortal 17.08.2008 11:51:30
fix you,trouble,yellow ve diğerleri hepsi süper çok severim coldplayi.insanı dinlendiriyor Smiley

Edda. 17.08.2008 16:03:21
Viva la vida 'nın klibini beğendiğimi söyleyemem. Çünkü konsept çok kötü olmuş ya ne o öyle bizim eski yeşilcam filmlerindeki arka fonu koymuşlar önüne de grubu koymuşlar. Teknolojiyi iyi değerlendirelim  Grin ( Bkz: R.E.M : Man- Sized Wreath  Grin )

immortal_deniz 21.08.2008 23:26:20
Coldplay'den Yeni Albüm?
Coldplay yeni albümünü beklenenden çok daha erken çıkartabilir.

Viva La Vida Or Death And All His Friens'in tadını alalı henüz 2 ay oldu ancak çıkan haberler Coldplay'in yeni albümünün neredeyse yarısının tamamlandığı şeklinde...

Bu senenin sonunda veya 2009 başında Coldplay'in yeni albümünü duyurursak sakın şaşırmayın.

---------
Umarım doğrudur.Mükemmel olur eğer bu albüm gibi bir albüm daha çıkarsa

Bliss 23.08.2008 02:11:39
Ohh leziz bir haber eğer doğruysa. Parachutes gibi bir albüm olsa yine, tadından yenmezdi.

Bu adamlar çok iyi arkadaş oluyolar insana geceleri, ilk üçümdeler zaten =) Bekliyoruz bakalım.

başakmvö 23.08.2008 08:59:09
çokk seviyorum bu adamları ya  hele chris martin'in farklı bi yapısı var  konserlerini izledikçe içime büyük bi enerji doluyo Smiley

Muser* 23.08.2008 10:16:17
son albüm çok hoşuma gitti zaten severdim coldplay ı..ama yeni albüm konusunda fazla acele etmişler..Birde Violet hill in klibi acayip hoşuma gitti nedenini bilmesemde Cheesy

immortal_deniz 23.08.2008 12:54:10
Ohh leziz bir haber eğer doğruysa. Parachutes gibi bir albüm olsa yine, tadından yenmezdi.

Bu adamlar çok iyi arkadaş oluyolar insana geceleri, ilk üçümdeler zaten =) Bekliyoruz bakalım.

Kesinlikle katılıyorum.Ok Computer ya da Parachutes tarzı olsa ne mükemmel olur.
Geceleri gerçekten süper gidiyor Coldplay.Hele uyuyamadıysan Smiley Cheesy Özellikle de Fix You(Live) Roll Eyes

son albüm çok hoşuma gitti zaten severdim coldplay ı..ama yeni albüm konusunda fazla acele etmişler..Birde Violet hill in klibi acayip hoşuma gitti nedenini bilmesemde Cheesy
Violet Hill...O klipte insanı kendine çeken garip bir şeyler var ama henüz ben de çözemedim.Keşke Viva La Vida'nın klibi de o kadar güzel olsaymış ama uzaktan yakından alakası yok ne yazık ki.Lost'un kaderi de öyle olmaz umarım

jasmin_ysmn 23.08.2008 14:04:04
Chris Martin'in sesi çok huzur verici.Seviyorum müziklerini.Ama yeni albüm beklediğim gibi olmamış nedense,ısınamadım bi türlü,,güzel şarkılar var tabi yinede..

rockci_kiz1982 28.08.2008 14:27:45
X&Y ve PARACHUTES en sevdigim albumleri

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5