|
||
| Altüst 13 Şubat Salı günü Hatay'ın yerel radyosu Radyo Şok'un konuğu olacak. 13 Şubat Salı günü Saat 14.00'da başlayacak iki saat'lik programın ikinci diliminde grup üyelerinden Emrah ile keyifli bir sohbet olacak. www.asyaradyo.com üzerinden programı dinleyebilecek ve sitede verilen mesaj numarasına mesajlarınızı iletebileceksiniz. |
||
|
||
| çok beğendim şarkılarınızı özelliklede ışık ve melekler ağlarmı ki? | ||
|
||
| takipçileriyim uzunca bir süredir...seviyorum, dinliyorum, destekliyorum... her nerede her ne durumda olurlarsa olsunlar/olursam olayım yanlarındayım.. | ||
|
||
dinlenmesi gereken ve bir kere dinledikten sonra insanın yine dinleyesinin geldiği bir gruptur.severiz kendilerini çok fazla
|
||
|
||
| Desteklemek isterdim ama bir ışık göremedim nasıl anlatayım ısınamadım,meraktan baktım herkes burda güzel yazınca yorumlara. Burda herkes güzel yazmış bir tek ben farklı yazacağım galiba. Fikir alışverişi nihayetinde. | ||
|
||
| "al yüreğimi" adlı şarkıları yüreğimi benden almış bulunmaktadır ayrıca beni geceleri bekler vaziyete sokmuştur her şarkıları ayrı bir yerimi ayrı bir gecemi altüst eder |
||
|
||
| süpersiniz manyaksınız harikasınız ya ne diyim ki süper ötesi bişisiniz bütün parçalarınızın ayrı bir tadı var ama kayıp kal ve al yüreğimi bu parçalar gerçekten dinlemekten bıkılmayacak parçalar herkese tavsiye ederim!yolunuz her zaman açık olsun herşey gönlünüzce olsun =) | ||
|
||
| supersınız | ||
|
||
| altust super herkesin dinlemesini siddetle tavsiye ederim ozellikle dusmustum adli parcaya bayilcaksiniz dinlemeyenler hemen dinlesin emrah cok basarili ilerliosun devami gelir insallah | ||
|
||
| yoruldum cook yorumldum eksık kaldm parcalndm kurtlmk ıstedm kendımden olmeyı denedım becermedım acıyor yuregm gormedgn yerlerım al yuregımı gom bu senın zaferın |
||
|
||
| kendimden vazgeçtim müthiş... | ||
|
||
| al yüreğim benim favorimdir grup harika zaten
|
||
|
||
| altüstü cok severim ben ya adamları da şarkıları da bi tanedir özellikle "lüzumsuzsa söndür" demosundaki "al yüreğimi" şarkısına biterim..ayrıca emreaydının düzenlemesini yaptığı "farketmeyeceksin" diğer şarkılarla birlikte www.altust.org dan dinlenebilmekte ![]() ayrıca al yüreğnin amatör klibi son derece güzeldir çeşitli filmlerden karelerdir izleyin http://www.youtube.com/watch?v=EkbmPycq5qYmi ayrıcaAltüst; 9 Mayıs Çarşamba günü Antalya'nın yerel Tv kanallarından Vip Tv'de yayınlanan Kayıp Pena adlı programda canlı performans sergileyecektir. Program canlı yayınlanmaktadır. Programı www.kanalvip.com.tr adresinden izleyebilirsiniz... forumlarımıza da bekleriz
|
||
|
||
mayıs yuxexes in rapor eki kapağında bir altüst gördüm sanki
|
||
|
||
|
||