|
||
| yuxexes , yaklaşan ve heyacanı saran 3. demo haberi , vokalimizin biriken şiirleri... dinleyenleri gerçekten pek mesud günler yaşıyor
|
||
|
||
| Melekler Ağlar Mı Ki? Şarkısı Gerçekten Bağımlılık Yapıyo Süper Bir Şarkı... |
||
|
||
beğenmedim
|
||
|
||
ben bu grupta nuwandanın olduğunu yeni fark ettim
|
||
|
||
ben bu grupta nuwandanın olduğunu yeni fark ettim kesinlikle... bir kere sözler çok güzel ses de öyle...
![]() |
||
|
||
yuxexes in geçen haftaki bölümünde peksimet adında bir grup yayın da mail attı ve kendileri coverladıkları adını sen koy parçasının(sanırım yanlış söylemiş olmayayıım ) altüst grubu tarafından tekrar düzenlenmiş olduğunu ve bunu ilk biz yaptık bık bık gibisinden bir mail atti.... güven erkin erkal da peksimeti tanıdığını altüstünde rapor ekinden bildiğini ikisi yaptığı işlerle buyursunlar gibisinden birşeyler dedi o da şaşırdı ilginç...
|
||
|
||
| Ben pexmiet i severek dinlemeye başladım. Sidik yarışında işim yok. Müzik yapıyoruz çocuk oyunuı değil. Sanki yere düşen parayı önce ben buldum a benzemiş peksimetin yaptığı. cover sonuçta bu. Piyasada Sezen Aksu - Belalım coverlayan 5000 tane grup sayarım. Böyle saçmalık görmedim. Allah akıl fiikir versin. Programı ben izleyemiyorum evimde televizyon yok iletirseniz minnettar olurum. | ||
|
||
bence iyi degiller hosuma gitmedi acıkcası ama bu sadece bi eleştri tabiki eleştrilere acık olmak lazım
|
||
|
||
bence iyi degiller hosuma gitmedi acıkcası ama bu sadece bi eleştri tabiki eleştrilere acık olmak lazım endişelenmene gerek yok...![]() tek dertleri müziklerini bir ötedeki insana daha ulaştırabilmek... kendilerine yapılan eleştiriye sevinirler niye üzülsünler... belkide daha bir albümleri olmadığı halde forumlarını 1500 ü aşkın üyeye ulaştıran da budur |
||
|
||
![]() ![]() |
||
|
||
| cok begenmedim ama yinede basarilar dilerim. umarim yolunuz acik olur. | ||
|
||
| basarılar dilerim! | ||
|
||
| öncelikle seviyorum bu ağaları. çünkü işlerini çok ciddiye alıyorlar... en azından bende öyle bir izlenim bıraktılar... ve şu zaman içerisinde oldukça geniş, büyük, kalıcı bir kitleye ulaştılar... umarım her zaman başarılı işler altında kendilerini görürüz...hayran kitlesi şimdiden böyle ise albüm çıkınca sanırım 'bomm' misali bir patlama yaşayacağız... sevgiler efendim... |
||
|
||
| emreaydın'ın düzenlemeleriyle katkıda bulunduğu, söz ve müziği altüst'e ait olan şarkı www.myspace.com/altust adresinden dinlenebilmektedir. Not: Yaptığımız kaydın elektro gitar ve vokal kayıtları evde yapıldığından çok temiz bir sound elde edemedik. Bu imkansızlıklar içinde elimizden gelenin en iyisi buydu. http://www.myspace.com/altust |
||
|
||
| imkanlar kısıtlı fakat yapılan çalışmalar çok başarılı...bol azim görüyorum bu grupta... | ||