|
||
çok üzgünüm ya ![]() ![]() ![]() ![]() dağılma nedeni nedir o da bilinmiyor!((en azından ben bilmiyorum))
|
||
|
||
| DİKKAT: Altüst dağılmasına rağmen, söz verdiği gibi Kocaeli Küresel Isınmaya Karşı Rock Festivalinde sahne alacaktır. | ||
|
||
| İyİ Bİ HABER AMA BİZ YİNEDE COOOOK ÜZGÜNÜZZ.... | ||
|
||
| http://www.radyoodtu.com.tr/sahnearkasi/groups.asp?groupid=E3O8C6# aitüste oy verebilirsiniz ve bunu 10 dakikada bir yapabilirsiniz |
||
|
||
| Çok seviyordum Altüst'ü. Olsun Emrah abi tek başınada çok iyi şeyler , hatta dahada iyi şeyler yapacaktır. (: Emrah abinin her zaman arkasındayım , hep sıkı fanı olacağım onun. (: |
||
|
||
emrah abi her zaman yanındayız ![]() |
||
|
||
hep yanındayız emrahın linki unutmayın arkadaşlar 5.yıldız
|
||
|
||
emrah abi her zaman yanındayız ![]() katılıyorum ![]() Haydi oy verme zamanı http://www.radyoodtu.com.tr/sahnearkasi/groups.asp?groupid=E3O8C6# 10 Dakikada bir verebilirsiniz...
|
||
|
||
suan eger dogruysa altüst 1. sırada oylara devam
|
||
|
||
| Şu an 2. sıradayız ama durmayalım. (: Vermeyen oy versin , link'i dağıtsın.
|
||
|
||
| enteresan bir şekilde, bir çok üyenin sadece 1 mesajı var, o da bu başlık altında... | ||
|
||
| Kullandığı IP\�lere bak dawn_aü En son kullandığı IP adresi: 85.106.181.250 Mesajlardaki IP adresi: 85.106.181.250 Hata mesajlarındaki IP adresi: (Yok) Aynı kişi olabileceği tahmin edilen üye isimleri: (Yok) ______________________ Kullandığı IP\�lere bak eliffb En son kullandığı IP adresi: 88.230.194.36 Mesajlardaki IP adresi: 88.230.194.36 Hata mesajlarındaki IP adresi: (Yok) Aynı kişi olabileceği tahmin edilen üye isimleri: (Yok) ________________________________ Kullandığı IP\�lere bak olcy_ En son kullandığı IP adresi: 88.234.163.132 Mesajlardaki IP adresi: 85.102.101.55 Hata mesajlarındaki IP adresi: (Yok) Aynı kişi olabileceği tahmin edilen üye isimleri: (Yok) _________________________ Oldu mu? Şimdi sana söyleyeceğim tek bir şey kaldı. Onuda sen tahmin et. www.altust.org üyesidir yukarıdakilerin tamamı ve sanırım bizim sitedeki linkten görüp kaydolmuşlar. Adamlara zorla başka konuya mesajmı yazdıralım... |
||
|
||
| aydınlattığın için teşekkürler.. | ||
|
||
| grup dağıldı | ||
|
||
| Bayağı olmuştu bu haberi alalı.Ama sevineceğin bir haber vereyim sana Emrah abim tek başına devam ediyor.2.demo yolda.(: | ||