|
||
| yağmur'un canlı versiyonunu eklemiş myspace'e. sezgin alkan'ın piyanosu eşliğinde.. www.myspace.com/cemadrian |
||
|
||
| Bu versiyon da süper. Yağmurdan nefret ederim ama yağmurlu şarkılar nedense hep çok güzel oluyor.Of
|
||
|
||
ismini cogu kez duydugum biri ama simdiye kadar hic dinleme firsatim olmadi acikcasi. birazdan arastirmalara baslarim
|
||
|
||
| gene bir şarkı eklemiş.. "ay gız" http://www.myspace.com/cemadrian |
||
|
||
aşk bu gece şehri terketti...
|
||
|
||
| Sesinin kendine has bir tınısı var. Yorumlaması desen de aynı şekilde. Özellikle sonbahar,yalnız da ayağa kalkabilirim ve yağmur parçalarını severek dinliyorum. |
||
|
||
| Albüm kapağı çok ilgincime gidiyor.. | ||
|
||
aşk bu gece şehri terketti... bayılıyorum o şarkıya...
![]() |
||
|
||
| sesi çok güzel her türlü notadan söyleyebiliyor çok dik de çok pes de yanii bu tam bi sanatççı bence sesini resmen kontrol altına almış sssssssssüüüüüüüüüüüüüüüüppppppperrrrr sesii ama niye o kadar popüler olmadıı bilemiyorumm çok farklı biri o onun gibisi bi daha gelir mi bilmem | ||
|
||
| şu tetik denen rapçilerle yaptığı düet mi artık adı "feat" mi ne bence hoş değil fazla cem'in tarzının çok dışında bir görüntü,sevmedim ama mode xl'le yaptıkları iyi mesela tavsiye ederim... | ||
|
||
| ben bu adama saygısızlık edilmesine dayanamıyorum yaaa bal gibide söylüyo işte şarkıları | ||
|
||
BeniM Mtv'mde konuktu bu hafta Cem.Gerçekten çok güzel bir sohbetti.Merak edenlere özet geçersem; 3lü seçkiler albüm projesinden bahsetti.Piyasada bir zamanlar çok sevdiği sanatçıların da dahil ticari amaçlı müzik yapmalarından duyduğu rahatsızlığı tüm samimiyetiyle belirtti ve bunu yaparken kendisine yakışır bir tutumdaydı,oldukça seviyeliydi.Çıkış hikayesini tekrar anlattı,bilkentteki eğitimini neden bıraktığını açıkladı.Tüm konukların yaptığı gibi en sevdiği 5 video klibi değil en sevmediği 5 video klibi paylaştı çünkü çok sevdiği sanatçıların herkes tarafından bilinip dinlenmesini istemiyormuş(Bir tek ben değilmişim diye sevindim )Sanırsam bu beş klip Nilin herhangi bir klibi Kenan Doğulu'nun herhangi bir klibi Murat Boz'un herhangi bir klibi Hande Yener ft. Kemal Doğulu-Bir Yerde (diğeri aklıma gelmiyor )
|
||
|
||
| En son albümünde sadece vokal ve piyanoya yer vermiş..gerçekten de "türkü" tarzını çok iyi bir şekilde yorumlamış..tebrik ediyorum (:.. | ||
|
||
BeniM Mtv'mde konuktu bu hafta Cem.Gerçekten çok güzel bir sohbetti.Merak edenlere özet geçersem; 3lü seçkiler albüm projesinden bahsetti.Piyasada bir zamanlar çok sevdiği sanatçıların da dahil ticari amaçlı müzik yapmalarından duyduğu rahatsızlığı tüm samimiyetiyle belirtti ve bunu yaparken kendisine yakışır bir tutumdaydı,oldukça seviyeliydi.Çıkış hikayesini tekrar anlattı,bilkentteki eğitimini neden bıraktığını açıkladı.Tüm konukların yaptığı gibi en sevdiği 5 video klibi değil en sevmediği 5 video klibi paylaştı çünkü çok sevdiği sanatçıların herkes tarafından bilinip dinlenmesini istemiyormuş(Bir tek ben değilmişim diye sevindim )Sanırsam bu beş klip Nilin herhangi bir klibi Kenan Doğulu'nun herhangi bir klibi Murat Boz'un herhangi bir klibi Hande Yener ft. Kemal Doğulu-Bir Yerde (diğeri aklıma gelmiyor )eheheh diğeri sıla bende izledim ve özellikle şu isimlere ne kadar güldüğümü anlatamam ekim ayında yepyeni albümü çıkıyormuş ayrıca, herşeyi hazırlamış beklemekteymiş son rötuşları (:
|
||
|
||
Ay çok sağol Tuğçe'm.Uyuyamayacaktım yoksa.Aklıma gelmedi bir türlü.Ben de koptum o videoları izlerken ama Sıla ve Murat Boz'da iyice dayanamayıp çevirdim kanalı ![]() Yeni albümü büyük bir heyecanla bekliyorum ayrıca esas depresif albüm yayınlamadığım ilk albümümdü demişti.O albümü ben de çok merak ediyorum.Ben bu şarkıyı sana yazdım ve Aşk bu gece şehri terketti gibi albümleri depresif olarak nitelemeyen bir insanın depresif albümü nasıldır hayal bile edemiyorum.Öldürür herhalde adamı. |
||