|
||
Bayılıyorum bu adamın sesine, şarkılarına... Değeri bilinmesi gereken nadir insanlardan...
|
||
|
||
| Seçkiler'i henüz dinlemeye başlamadım.bazı türküleri seslendirmiş albümde.. türküleri severim zaten...en kısa zamanda dinlemeyi planlıyorum cem adrian'ın bu albümünü ![]() |
||
|
||
| Popüler kültürle ilgili eleştirilerini çok önemsiyorum. Bu yönüyle pek çok müzisyenden ayrılıyor. |
||
|
||
''Ay Gız''ı nasıl yorumlamış öyle çok duygulu,çok güzel,tam benlik..dün en az on kere dinledim ![]() |
||
|
||
| yağmur ne öyle ya..cem muhteşem bir sese sahip onu ilk kez okan'ın makinasında tanımıştım..şarkıları harika.. | ||
|
||
| sonbahar şarkısını dinliyorum geceleri artık.. | ||
|
||
Cem Adrian'ın önümüzdeki aylarda çıkacak yeni albümüyle ilgili bilgi vereyim hemen ![]() Cem'in dediğine göre albümün soundu bir hayli sert.Ayrıca Pamela ve Hayko ile düet yapmış. Bu haberlerden sonra daha da bir merakla bekliyorum artık albümü Cem (L)
|
||
|
||
| hayko'yla düet mi? olmasa daha iyi olurdu diye düşündükten sonra acaba nasıl bi'şey olacak diye de merak ettim.hayko'yu sevmem hiç ama cem'in özelllikle de kendi albümü için yaptığı düette boş olmaz diyorum ben.bakalım,albüm çıktığında görücez artık.seviyoruz,sayıyoruz.ayrıca sert şarkıların da cem'e yakıştığını düşünüyorum. durum:derin sabırsızlıkla beklemekte..
|
||
|
||
| 1 Dostum 2 Ayrılık 3 Odam Kireçtir Benim 4 Ay Gız 5 Geçti Dost Kervanı 6 Ben Annemi Özledim 7 Çanakkale Türküsü 8 Yemen Türküsü 9 Ah Bir Ataş Ver 10 Al Fadimem 11 Gel Gör beni yeni albümünde ki şarkıları mükemmel ötesi söylemiş dinlemenizi tavsiye ederim sesi çok etkileyici
|
||
|
||
| keşke yeni şarkılar yapsaymış.. | ||
|
||
yağmur parçası 12587548523159426 yeni şarkıya bedel
|
||
|
||
| yağmur şarkısı harika diğer şarkılarının içinde bu daha dikkat çekici bence.. | ||
|
||
Şoklardayım ! Myspace'i açmamla beraber cem'in yeni bir şarkı yüklediğini gördüm ve sayfasına baktım. Bu nasıl bir kapaktır yaa Ayrıca bu nasıl bir cem adrian şarkısı tek müzik var, cem gene ne yapmaya çalışıyorsun acaba merakla bekliyorum.http://www.myspace.com/cemadrian
|
||
|
||
| sesi muhteşem cem'in,kapak çok güzel olmuş ayrıca.. | ||
|
||
| Bir insan nasıl her seferinde hayretler içinde bırakabilir karşısındakini?Cem her seferinde farkını ortaya koyuyor. Tuğçe,sayende ben de şoktayım.Çok acayip merak ediyorum albümü
|
||