|
||
"yağmur, aşk bu gece şehri terk etti,ben bu şarkıyı sana yazdım" en sevdiğim parçaları, hele son zamanlarda yağmura dahada bağlandım, klibide çok hoş olmuş
|
||
|
||
| Bazen hafif birşeyler dinlemek istediğimde hemen açıp dinliyorum..mükemmel gerçekten... Korkmuyorum artık senden gece..korkmuyorum hiç karanlık.. |
||
|
||
| sesi mükemmel yağmur,aşktan korkma,sessizce parçaları çok güzel. . . | ||
|
||
| sevmezdim ama şuan çok seviyorum.. | ||
|
||
| ses...ses...ses...ses...ses...ses...ses....ses.....ses....adamda ses var abiii süper yaa | ||
|
||
| ben sesini hiç beğenmedim.. ince notaları dokunaklı söylüyor ama kendi sesinde iş yok bence.. |
||
|
||
| cok güzel yorumluyor bence. ben cok begeniyorum. | ||
|
||
| 'Sonbahar' klibi de gayet hoş olmuş,seviyoruz,dinliyoruz,izliyoruz her daim (: | ||
|
||
| şu sıralar yağmur şarkısına taktım kafayı durmadan dinliyorum..bu arada düet yaptığı denizhan isimli arkadaşın da sesini çok beğendim ben..kimdir acaba netten araştırdım ama hiçbir bilgi bulamadım..neyse gayet hoş bir çalışma olmuş:) | ||
|
||
| dünyann başka bi yerinde olsaydı milyonlarca kişi tarafından tanınabilirdi ama türkiye de yaşıo ve onun muhteşem sesini çok az dinlieme şansına erişiyo bu da onun şanssızlığı. | ||
|
||
'Sonbahar' klibi de gayet hoş olmuş,seviyoruz,dinliyoruz,izliyoruz her daim (: evet ya sonbaharın klibide pek bir güzel, sade ve şarkıyla uyumu süper olmuş bence ![]() buyrunuz buda izleyemeyenler için; http://www.youtube.com/watch?v=kC3okU-68SM |
||
|
||
| onun sesi yeter be | ||
|
||
| bu adamın sesı bagımlılık yapıyor... | ||
|
||
| Türkiye'nin en iyi sesi . . bütün şarkılarını dinlerim, severim çok . . . |
||
|
||
| cem adrian 'ın en cok yagmur ask bu gece sehrı terkettı ben bu sarkıyı sana yazdım sonbahar sessızce bu sarkılarını begenıyorum begnılmıycek gıbı değıl ama ya cok super adam dakı ses ![]() |
||