|
||
| sesi ve şarkıları gerçekten çok güzel | ||
|
||
| arkadaşımın bana dinlettiği zaman kim bu hatun demiştim. sonunda söyleyenin bi erkek olduğunu öğrenince açıkçası çok şaşırdım. her türlü sesi çıkarabilen ve her tarzda söyleyebilen bu insan gerçekten büyük bir yetenek | ||
|
||
| türkçeyi bi acaip söylemesinden azda olsa rahatsızlık duyuyorum ama şarkılar güzel suicide'le hangi şarkıya düet yaptı bilen varmı? | ||
|
||
makina da hayran kalmıştım bu adama(:ne müthiiş bir sestir ya..o yeteneğe sahip olmak da bi gariptir ya
|
||
|
||
| Bencede çok yetenekli yha.Canlı olarak makinada dinledim bende hayran kaldım.Harun'dan sonra en çok hayran kaldığım seslerden biri kendileri.Aşk bu gece şehri terk etti diye bi şarkısı var dinlemenizi tavsiye ederiz | ||
|
||
| bu ses kimde varki başka..saysan bi elin parmaklarını geçmeez..muhteşem bi adam !!! | ||
|
||
arkadaşlar dünyada bütün müzik seslerini çıkaran bi adamdan yani cem adriandan bahsediyorum bu adamı sadece makinadaki canlı performanslarına bakmanız bile yeterli müthiş biri ya sesi zaten muazzam
|
||
|
||
Çok merak ediyorum, bu adamın sesi kaç ottav ya? Mühtiş bir sesi var.Nasıl bir ses bu anlamadım valla...Makina'da ilk izlediğim zaman, bu adamın sesine hasta olmuştum ya.
|
||
|
||
| bende makinadaki canlı performansını seyretmiştim o nasıl ses öle yahu çok güzeldi | ||
|
||
cok merak ediorum bu adamın sesi kaç ottav ya:)mütiş bi sesi var nası bi ses bu anlıamadım valla...makinada ilk izlediğim zamn bu adamın sesine hasta olmustum ya. ![]() ben yedi oktav diye duymustum.
|
||
|
||
| valla bilmiyom kaç oktav ama adamdaki ses dünyada ender olduguna eminim valla sesi nasıl öle anlamıyom hala ya |
||
|
||
| manyak bişey yaa hele o yağmur şarkısı | ||
|
||
manyak ya çok güzel bir sesi var.zaten ses telleri çok özelmiş makinada izlemiştim en kalın erkek ve en ince kadın sesini çıkarabilme özelliği varmış :O çok beğeniyorum onu.kendisi de sesi de şarkıları da muhteşem.
|
||
|
||
edirne hatırası tavsiye edilir
|
||
|
||
Sesi büyüleyicii. ![]() Aşk Bu gece Şehri Terketti dinledikçe dinleyesim geliyor.Harika ses, yorum. (: |
||