|
||
| cem adrian çok farklı bi sanatçı bence sesini gayet güzel kullanıyo.yağmur şarkısını dinlediğimde tüylerim diken diken olmuştu.......... | ||
|
||
| makinada izlediğim zaman bayıldım zaten.ozmandan bu zamana da severek dinliyorum | ||
|
||
| Cem Adrian'ı canlı canlı izlemek daha bir güzel.Bu da BANA ÖZEL:)))... | ||
|
||
| ya çok şeker birisi ya ayrıca albümü çok güzel yağmur şarkısını çok seviyorum | ||
|
||
çok başarılrı bir insan=) üç farklı ses tonunu çok iyi ayarlıyor. canlı performansı çok güzel summer time şarkısını süper yorumlamış daha da yükseliceğine eminim
|
||
|
||
| yağmur şarkısını hocama dinletmiştim okulda sonunda bağırdığından hoca az kalsın telefonu atıyodu ama ağzıyla dehşet sesler çıkarıyo çok seviyorum yaaa | ||
|
||
| sesinin oktavı çok geniş diye biliyorum, kendisi çok iyi kullanıyo sesini ,fazla da tanımıyorum | ||
|
||
| sesi ve şarkıları çok güzel. en sevdiiğim şarkıları yağmur aşk bu gece şehri terketti sessizce ben bu şarkıyı sana yazdım ben geldim vazgeçme |
||
|
||
| tarih : 16 Ekim Salı, 21:30 mekan : Beyoğlu Hayal Kahvesi bilet fiyatları 23,00 YTL ön bilgi: - 18 yaş sınırı vardır. |
||
|
||
| başarılı bir sanatçı favori parçam yağmur .. | ||
|
||
| bende bana özel ve yağmur parçalarını çok seviyorum,sesi çok güzel bee,düzgün bir müzisyen | ||
|
||
| arkadaşlar işin gerçeği şöyle cem adrian tiyatroda sessiz sakin ama yakışıklı bi adam fazıl say elinden tutunca yükseliyor ses olarak ondan çok daha iyi bir sürü adam var bilmediğiniz | ||
|
||
| sesi muhteşem harika birisi cem adrian dinlemekten zevk duyuyorum. | ||
|
||
| diğer rockcılara göre daha hafif ses tonunun olması biraz daha hoşuma gidiyor sonbahar şarkısı bir harika | ||
|
||
cem adrian bir röpörtajında " artık tüm insanlar benden değil de yaptığım müziği çıkardığım o sesi konuşuyorlar bu benim hiç hoşuma gitmiyor" demişti yani unutulduğunumu ne sanıyor
|
||