|
||
sesi muhteşem harika birisi cem adrian dinlemekten zevk duyuyorum. katılıyorum =)
|
||
|
||
severim kendisini gayette çookk
|
||
|
||
bana özel şarkısını gözleri kapalı,içinden,hissederek söylemesi beni çok etkiliyor açıkçası,yüzünden anlaşılıyor zaten ben çok seviyorum yaa cem i
|
||
|
||
gerçek bir sanatçı
|
||
|
||
| O ne sestir yaa!! Yağmur,sonbahar,ben bu şarkıyı sana yazdım,yalnız da ayağa kalkabilirim, bana özel..Mükemmel ses,mükemmel insan,mükemmel şarkılar.Ancak Cem Adrian'ın sesinin mükemmelliğini bir kez daha görmek isterseniz Summertime parçasını dinlemeniz yeterlidir |
||
|
||
| ben böyle bir ses tonu duymadım hayatımda =) mükemmel ötesi bi adam =) | ||
|
||
| muhtesem bişey bu adam yaa sarkılarıda cok hos kimler geldi kimler geçtiyi cok güzel söylemiş...
|
||
|
||
cok hos bir sesi var yaa
|
||
|
||
ya manyak sesi var adamın çok iyi söylüyor ayrıca tatlı
|
||
|
||
| bu adam bi harika.uzun zamandır duyduğum en güzel ses yorum müzik... | ||
|
||
| aşk bu gece şehri terketti en sevdiğim şarkısı sesi yorumu zaten güzel |
||
|
||
| ''Yüxexes'' canlı performans Bana Özel en sevdiğim şarkısı |
||
|
||
| mükemmel bir sesi olmasına karşın,çok kötü besteleri var...odam kireç tutmuyor u mükemmel yorumlamış.her gün dinliyorum. ben bu şarkıyı sana yazdım,yağmur,yalnızda ayağa kalkabilirim,bana özel fena parçalar değil ama hit olacak,yıllar sonra dinlenecek parçalar değil ![]() ama genede yok böyle bir ses... |
||
|
||
| cem adrian'ın yeni bir şarkısı çıkmıştır adı da : "kış" ne güzel olmuş bu şarkı yahu (: dinlemek ve indirmek için; http://www.myspace.com/cemadrian |
||
|
||
| bende pek bir beğendim bayağa oldu bu şarkı çıkalı=) | ||