|
||
valla yaşım çizgi film izleyecek kadar küçük değil ama bazı çizgi filmler insanın çok hoşun gidiyor mesel cesur civciv,inanılmaz aile benim çok hoşum gitmişti..eki ya sizin hoşunuza gidenler??
|
||
|
||
ayy ben en çok inanılmaz aileye ve madagaskara bayılmıştım....
|
||
|
||
| ha pardon bide tavuklar firardaya... | ||
|
||
power rangers
|
||
|
||
| scoopyy-doo south park taz |
||
|
||
south park, tom ve jerry, bide buggs bunny
|
||
|
||
power rangers yaw power rangers çocuklugumun cizgi filmiydi:d ![]() ama teletubbies de var yaa:D |
||
|
||
ben bide pucca'ya bayılıyorumm..pucca and garu:)
|
||
|
||
| -sevimli canavarlar -inanılmaz aile -spongebob -teletubbies hepsi çok hoşuma gitmişti |
||
|
||
south park, tom ve jerry ha bide buggs bunny ![]() scoopyy-doo south park taz bide sünger bob
|
||
|
||
| south park rocko's modern life sünger bob buz devri örümcek adam dı eskiden bugs bunyy çizgi filmlerin burda yer alması ne güzel yaaa izleyenlere çocuk diyorlar ordaki espriler saf ve gayet güzel oluyorda sotuh park saf felan değilde çocukluk çizgi filmleri birde şirinler komunist diyordu bizim din hocası:D:D |
||
|
||
sizin din hocası şirinlere midiyodu komunist diye... :south park
rocko's modern life sünger bob buz devri örümcek adam dı eskiden bugs bunyy çizgi filmlerin burda yer alması ne güzel yaaa izleyenlere çocuk diyorlar ordaki espriler saf ve gayet güzel oluyorda sotuh park saf felan değilde çocukluk çizgi filmleri birde şirinler komunist diyordu bizim din hocası:D:D |
||
|
||
sourh park,simpsons,sunger bob,family guy,smurfs,bugs bunny,tom ve jerry vb
|
||
|
||
| tom ve jerry, bugs bunny | ||