|
||
dün televizyon izlerken kanald'de Tom ve Jerry'nin yeni maceralarını gördüm çok sevindim
|
||
|
||
jetgiller ya bide bu konunun altına sevmediğiniz çizgi filmler açsam olur mu acaba ???yada öle bi konu açıldı mı şimdiye kadar
|
||
|
||
| bugs bunny tom ve jerry şirinler cedric daha varr ama aklıma gelmiyor şuan |
||
|
||
jetgiller ya bide bu konunun altına sevmediğiniz çizgi filmler açsam olur mu acaba ???yada öle bi konu açıldı mı şimdiye kadar ![]() jetgilleri bende çok severdim. hatta öyle bir hayatımın olmasını bile isterdim ![]() |
||
|
||
evet jetgilleri çok severdim.cedric,pokemon,digimon,şeker kız candy,tom ve jerry,tweety,winnie the pooh... az mı izlerdim zamanında
|
||
|
||
| Cedric, casper, pokemon, pembe ve mavi, tazmanya canavarı, tom ve jerry, şirinler | ||
|
||
| sünger bob kare şort | ||
|
||
|
||
|
||
heralde Andy i bilmeyeniniz yoktur Andy'nin nesi var. benim favorim herzaman o
|
||
|
||
jetgiller çok çok severdim yaşlanınca bile izleyeceğim tek çizgi film
|
||
|
||
ya ama jetgilleri artık vermiyorlar >:(neden acaba ???yada bir kanalda çıkıyorda benim mi haberim yok ::)eğer çıkıyorsa ve haberiniz varsa bi yazarsanız sevinirim
|
||
|
||
bende hiç görmedim jetgilleri ![]() şeker kız vardı adını hatırlamıyorum onu da çok severdim (çok çizgifilm seven bir siteyiz be )
|
||
|
||
| Andy'nin Nesi Var, Ayı Yogi, Afacan Ayılar, Bugs Bunny, Değerli, Sevimli Hayalet Casper, Wuzzles, Tom Ve Jerry, Tweety, Taş Devri, Müfettiş Gadget ( dedektif de olabilir karıştırıyorum ),Jetgiller, Şirinler, 402 Nolu Sınıf, Şimdilik aklıma gelenler bunlar.. ![]() |
||
|
||
sünger bob ve garfield çok severim
|
||
|
||
| Family guy,spongebob,simpsons,south park... | ||