|
||
| ben çok izlemesemde rugletsleri çok seviyorum çok şekerler özellikle ancelika:) | ||
|
||
şirinler sponge bob tom ve jerry buggs bunny taz bide south park çok severim ve denk gelirse izlerim
|
||
|
||
ay savaşçısı en sevdiğim çizgi filmdi. hiç bir bölümünü kaçırmadan izlemiştim.birde sihirli kurdela vardı. ikisini çok severdim. keşke yine yayınlansada izlesem.
|
||
|
||
allam cedric ,,,,,,,,,,ve başladı >>>>>>>>>>>>>>>>>
|
||
|
||
| sünger bobvar tabi bır de şirinler bir arkadaş hocası komünist demis ama değiller ya |
||
|
||
Walt Disney'in bütün çizgi filmlerine bayılıyorum ya ![]() |
||
|
||
| buz devri sponge bob square pants winnie the pooh mickey mouse ve uzaaar gideeeerr:) hala çocuk muyum neyim
|
||
|
||
| sünger bob south park |
||
|
||
tek tutarım sarı kahramanlarımı:P the simpsons
|
||
|
||
| buggs bunny ye bayılırım şirinler scoby doo |
||
|
||
çizgi filmin adıda böyle mi bilmiyorum ama benim favorim roadrunner ![]() e bide red kit var tabi |
||
|
||
| sünger bob şirinler ve walt disneyin çizgi filmleri çizgi film izleyecek yaşı geçtim kimilerine göre ama ben hala seyredince çok mutlu oluyom önemli olanda bu |
||
|
||
| bugs bunny_ ya su cedric'e uyuz oluyorum yaa.adam kac yıldır hala 8yasında yok böyle bir şey.. |
||
|
||
Ya evet ya bende seviyorum cedric'i ama çocuk kaç seneden beri 8 yaşında takmış chan'e pekde güzel bir kız değil açıkçası bugs bunny_
ya su cedric'e uyuz oluyorum yaa.adam kac yıldır hala 8yasında yok böyle bir şey.. |
||
|
||
| simpsons, red kit, ay savaşçısı (en gözdem) |
||