|
||
powerpuff girlll
|
||
|
||
| şirinler tweety garfield(annem beni garfielda benzetiyor) taş devri red kit cedric dufy duck aklıma geldikçe ekliyorum...
|
||
|
||
| tutenstein,kim posseble,sünger bob,garfield vb. çizgi filmleri seviyorum | ||
|
||
| heathcliff manyağına bakıyorum akşam üstleri yemişim garfield ı diyemeden geçemiyorum heh bide o kuşakta galiba tutenstein diye yazılıyor mısır var işin ucunda firavunlar tanrıçalar merak ediyorum izliyorum |
||
|
||
Birisi Garfield mı dedi Vay vay vay efenim Garfield'ı seveni ben de çok severim Sevilmeyecek gibi mi ya Garfield, yahu hayatını yaşıyor resmen ![]() Kendileri idolüm oluyor aynı zamanda
|
||
|
||
Birisi Garfield mı dedi hakkaten Garfield hayatını yaşıyor fena tembel Vay vay vay efenim Garfield'ı seveni ben de çok severim Sevilmeyecek gibi mi ya Garfield, yahu hayatını yaşıyor resmen ![]() Kendileri idolüm oluyor aynı zamanda ![]() Ama hitkılif ekmeğini taştan çıkarıyor Garfield sağcı Hitkılif ne onuda anlayamadım şiddet var herşey varya emekçide oluyor ezilen kısımda oluyor ama çok sadist birisi bayılıyorum diğer kedilere yaptığı işkence bide kapitalizmin eleştirisidir balıkları çalarak bu düzeni yıkıyor Garfield köle ediyor köpüşü olmaz ki iyi bir örnek değil olmadığını düşünüyorum hey allahım öyle örnek olmaz yusi deget işine adamın canı sıkılıyor denedik işte sabah akşam yat yemek gelsin önüne
|
||
|
||
| red kit tom ve jerry bugs bunny |
||
|
||
| SÜNGERBOB KAREŞoRT | ||
|
||
| casper ,tom ve jerry... unuttum şirinler:D |
||
|
||
çizgifilmler çok eğlenceli, ben eski çizgifilmleri daha çok seviyorm.mesela jetgiller, taşdevri, şirinler:))) Sizcede öyle değil mi ama yav
|
||
|
||
| küçükken bayıldığım hatta onların uğurna ekrandan ayrılmadığım çizgi filmler : taş devri şirinler jetgiller şimdilerde ise sungerbob family guy |
||
|
||
| spıderman himen hulk sünger bob | ||
|
||
| bugs banny,tom and jerry,cedric | ||
|
||
| ben nickelodeon kuşağı çocuğuyduydum ordaki tüm çizgi filmleri izlerdim ama şirinler,jetgiller ve power rangers hastasıydım hatta power rangersin oyuncakları bile vardı ne günlerdi bee | ||
|
||
şimdi hatırladım power rangerslara bende bayılıyordum favorim sarı olanıydı ![]() anneme baya bir baskı yapıp ateri oyununu aldırtmıştım
|
||