|
||
bi aralar bu pokemon falan vardı onları seyrediyodum zamanında. evet bende acaip severdim.. pikachu falan. cok tatliydi, birde sonra digimon cikmisti onuda izlerdim.. ama benim icin simdiye kadar en iyi cizgi filmler bugs bunny, south park birde tom ve jerry'ydi. |
||
|
||
| ten ten,red kit,taş devri,tom ve jerry,heidi,şirinler,ninja kaplumbağalar, | ||
|
||
| bnde aynıyım ama famiLy guy iLk sırada:) | ||
|
||
ay savascısı,pokemon,sunger bob
|
||
|
||
| pokemon çok ayrıydı ya kartlarını felan biriktirirdik sonra arkadaşlarla oyunlar oynardık nese konuyu saptırmıyım the simpsons avatar diye bi çizgi film var oda baya iyi |
||
|
||
Cedric vardı bi aralar oda çok güzeldi... "8 yaşındaysanız hayat gerçekten çok zor"
|
||
|
||
aa doğru cedric i unutmuşum ![]() ama ne olursa olsun ben en çok jetgilleri seviyorum arada bir kanal 7 de çıkıyor ah ah çocukluğum.. |
||
|
||
| Tusubasa(Küçük Golcü) Ten Ten Red KiD Pokemon(Piciketo Seni Seçtim Gittt )Şirinler
|
||
|
||
andy nin nesi var süper yaa. hafta içi oturur izlerim hep hafta içi 11,40 da jetix de çıkıo her bölümünü izlemişimdir
|
||
|
||
| scooby doo hayalet avcıları casper power rangers şirinler bide şeker kız candy o bi klasikti benim için izlerdim hiç kaçırmazdım annemin pembe dizileriyle çakışırdı tartışırıdk ama kazanan ben olurudum
|
||
|
||
| simpsons tabi ki bayılıyorum ya | ||
|
||
Cedric vardı bi aralar oda çok güzeldi... "8 yaşındaysanız hayat gerçekten çok zor" evet ya her gün izlerdim ben onu küçükken ![]() bir de kız arkdaşı vardı minik kurabiyem benim derdi kız arkadaşına
|
||
|
||
sünger bob çok değişik geldi bana bayağı güzel tarzı
|
||
|
||
Tusubasa(Küçük Golcü) hele şükür benim gibi tusubasayı hatırlayan biri çıktı Ten Ten Red KiD Pokemon(Piciketo Seni Seçtim Gittt )Şirinler ![]()
|
||
|
||
bende pokemonu cok izlerdim^^, bide sailor moon diye bir cizgi filim vardi hic kacirmazdim, sünger bob da degisik bir sey^^
|
||