|
||
| scooby doo pokemon dijimon tusubasa bugs bunny var daha bir sürü hatırlayamadığım |
||
|
||
| the simpsons,family guy,south park,spongebob ve cedric hiç vazgeçemediğim çizgi filmler.. | ||
|
||
bugs bunny ![]() |
||
|
||
| sünger bob ninja kaplumbağlar spiderman hulk heidi ![]() küçükken çok severdim hepsini.. rast geldikçe şimdi bile hepsini izlerim ama çoğunu yayınlamıyorlar bile şimdi
|
||
|
||
bugün tom ve jerry izledim, hala bu kadar gülebileceğimi tahmin etmezdim
|
||
|
||
| hehe tabi bugs bunny ve dufy duck ;)onları hiç bişeye değişmem | ||
|
||
bugün tom ve jerry izledim, hala bu kadar gülebileceğimi tahmin etmezdim aynen bende yaş 19 oldu bi bakayım dedim tom ve arkadaşları gülmekten kopardı beni yav
|
||
|
||
kaptan flamingoo
|
||
|
||
bugs bunny küçükkende çok severdim.hele o naber cınım demesine bitiyorum geçen yık kim possible yi izliyodum.sünger bob teneffüs zili de güzel,şirinleri söylemiyorum zaten...bazı saçma ve faydasız dizileri izlemektense bu masum ve bana çocukluğumu hatırlatan çizgi filmleri izlemeyi tercih ederim
|
||
|
||
bugün tom ve jerry izledim, hala bu kadar gülebileceğimi tahmin etmezdim ben hergün izlerim.hiç kaçırmam (: cedric falanda hiç aksatmadan izliyorum (: hemde babamla beraber izliyoruz
|
||
|
||
| şirinler tom ve jery taz bugs bunny duffy duck sünger bob ninja kaplumbaglar haidi |
||
|
||
| south park andy'nin nesi var 402 nolu sınıf ![]() çok izlerdim bir zamanlar kii halada izliyorum=) |
||
|
||
| sünger bob south park |
||
|
||
hayalet avcıları vardı bide baya severdim iyi ki bu sitede tanıdığım yok yoksa karizma yerle bir valla
|
||
|
||
ninja tortıls
|
||