|
||
''Bobby'nin Dünyası ''bugün izledim çok değişik geldi tarzı tam benlik ;Dbiraz cedric e benziyor konu ve çizgiler olarak ;D
|
||
|
||
''Bobby'nin Dünyası ''bugün izledim çok değişik geldi tarzı tam benlik çocuğun boyu annesinin diz kapaklarını gecmiyor ama ;Dbiraz cedric e benziyor konu ve çizgiler olarak ;D
|
||
|
||
aha burak demek sende izledin ben en çok peşinden koşan o kıza bayıldım öpücük istiyor adam kaçıyor ya .. tam çıldırmalık (ayrıca ve ayrıca hatta yine : iyi ki bu sitede tanıdığım yok yoksa karizma yerle bir valla
|
||
|
||
| -simpsons -sponge bob -taş devri -jetgiller son olarak sanırım jimmy netron diye yazılıyordu bir çizgi flim vardı zeki bi çocuk felan. ![]()
|
||
|
||
''Bobby'nin Dünyası ''bugün izledim çok değişik geldi tarzı tam benlik ben çok severim onu yaa ;Dbiraz cedric e benziyor konu ve çizgiler olarak ;D
|
||
|
||
| 1. arabalar 2.fare sehri 3.buz devri 4.madagaskar |
||
|
||
| TOM VE JERY BAKS BUNY VEEEE GRFILD |
||
|
||
tom ve jerry, bugs bunny aynen ben de bayılıyorum.çok komikler:D
|
||
|
||
| sevimli canavarlar izlediğim en iyi animasyonlardan biriydi:) seslendiren kızı tenhada sıkıştırıp yanaklarından mıncıklamak istiyorum çok tatlı! |
||
|
||
| zack ve cody de güzell | ||
|
||
| Ed,Edd,Edy The Simpsons Taş Devri Tom and Jerry Jetgiller |
||
|
||
| tom ve jery* madagaskar* | ||
|
||
RED KIT atv'de 9.5 gibi oynuyor seyredin derim
|
||
|
||
hayalet avcıları vardı bide baya severdim iyi ki bu sitede tanıdığım yok yoksa karizma yerle bir valla ![]() evet benimde favorimdi özellikle İgın ...
|
||
|
||
| Donald ve Daisy Duck(Favorim) Garfield Bugs Bunny Hayalet Avcıları(Favorrim) Pokemon(Favorim) Sevimli Kahramanlar bunlarda fena degil yani seyredin derim.... |
||