|
||
scooby doo
|
||
|
||
Richie Rich mi ne vardı ![]() sonra uzaylı bi aile vardı jetgillerdi sanırım ![]() Bugs bunny,tom ve jerry,winnie the pooh,şirinler,hızlı Gonzales,ayı yogi,şeker kız candy,Dennis,red kit,scooby doo,donald duck,teletubbies,bide mor dinazorlu tokaları kemikten olan kadınlar vardı taş devri miydi o ![]() ben küçükken bunları izlerdim işte ![]() amma çok çizgi film izler mişim yalnız
|
||
|
||
Richie Rich mi ne vardı bende bu ikisini izlerdim severek..galiba o richie'nin bir köpeği ve robot ta bir hizmetçisi vardı ![]() sonra uzaylı bi aile vardı jetgillerdi sanırım ![]() richie başını belaya sokardı o hizmetçi bunu kurtarırdı ..ayyy çok güzeldi yaa keşke o yıllarda kalsaydım off ![]() |
||
|
||
| tom ve jerry jetgiller cedric bugs bunny pokemon şirinler
|
||
|
||
Richie Rich mi ne vardı bende bu ikisini izlerdim severek..galiba o richie'nin bir köpeği ve robot ta bir hizmetçisi vardı ![]() sonra uzaylı bi aile vardı jetgillerdi sanırım ![]() richie başını belaya sokardı o hizmetçi bunu kurtarırdı ..ayyy çok güzeldi yaa keşke o yıllarda kalsaydım off ![]() evet öyleydi galiba ![]() geçenlerde farkettim richie rich'i çok özlemişim ![]() yine gösterseler denk gelince izlerim aslında
|
||
|
||
| çizgi film izlemeye bayılırım kavgalı dövüşlü olmasında ne olursa olsun | ||
|
||
Çılgın korsan Jack,Andy'nin nesi var,402 nolu sınıfın çocukları 402 miydi hatırlamıyorum seneler geçti aradan
|
||
|
||
ay savaşçılarııııııı çockluğumda herkeze ben büyüünce mars savaşçısı olcam derdim komediiiiii ama kaldırdılar yaa
|
||
|
||
Bu yaşıma geldim ama rast gelirse şirinleri hiç kaçırmam
|
||
|
||
SOUTH PARK
|
||
|
||
tom ve jerry andy'nin nesi var
|
||
|
||
| Elbetteki askimmmmmmmmmmmmmm Spongebob!! Harika bir cizgi film ya bayiliyorum izlerken dert tasa herseyi unutuyorum ve sadece egleniyorum! Her karakteri mükemmel...Patrick ve Spongebob ayrilmaz ikili!! Ayrica zekasina hayran kaldiklarim var: Bugy Bunny ve pembe Panther! |
||
|
||
cedriccccc...canım ya bayılıyorum onaa.bir de şirinler var onu hala her gördüğümde izlerim...
|
||
|
||
benimde Cedric'ti ama o çinli ya da japon kızı sevmiyorum.
|
||
|
||
Voltron
|
||