|
||
| ben puccayı, tom ve jerry,pembe panteri ve road runnerı çok seviyorum ya çook tatlılar | ||
|
||
| - The simpsons - South park - Spongebob - Cedric falan filan
|
||
|
||
sünger bob(1numaram kesinlikle),scooby doo ve pembe panter..
|
||
|
||
ay savaşçısı en sevdiğim çizgi filmdi. hiç bir bölümünü kaçırmadan izlemiştim.birde sihirli kurdela vardı. ikisini çok severdim. keşke yine yayınlansada izlesem. aaa evet ay savaşçı sını bende çoook severdim ![]() ![]() birde nickelodeon çizgi film kuşağında çıkan animasyon çizgi film vardı...adını bilmiyorum ama bir tane uzaylı böyle bir mağara adamına birşeyler öğretmeye çalışmaya çalışıyordu hatta yanlarında bir maymun falanda vardı çok güzelldi birde ona bayılıyorumm
|
||
|
||
| favorim sponge bob! | ||
|
||
cedrik, kim possible. andy nesi var , bugss buny, tom ve jerry bukadar yeter heralde
|
||
|
||
| sponge bob,the simpsons ve andy nin nesi var şu an bile izlediklerim. ama eskiden şeker kız candy yi ve küçük golcü yü çok severdim | ||
|
||
| sponge bob... sevimli kahramanlar.. | ||
|
||
| captain tsubasa, woltran | ||
|
||
| cedric,snopi,heydi,naneli petiye bayılıyorum | ||
|
||
scoopyy-doo south park taz aynıları valla bir de garfield varr !haa spongebob la catdog da var ama bir de family guy...ben çok çizgi film izliyorum yaa
|
||
|
||
tazmanıa canavarınıkıler
|
||
|
||
sünger bob
|
||
|
||
| scooby doo,south park,jetgiller,402 nolu sınıf,andy nin nesi var(son ikisini hala izliyorum;D | ||
|
||
| ŞİRİNLER, RED KIT | ||