|
||
şirinlere bayılırdım ya,hala seyrederim karşıma çıksa..ve bi de şehrazat diye bi çizgifilm vardı..
|
||
|
||
| Sungerbob,red kit,şirinler,scooby doo,roboroach ve şirinler.. genelde izlerim bunları |
||
|
||
| ..şirinler bir numaramda tabi bide 402 (yada numarası başkaydı unuttum:)] nolu sınıf var..hıımm unutmadan 'büyücüler' vardı... | ||
|
||
| şirinler çok eglenceliydi.gördügüm zaman hala izlerim :)bide ismini unuttum ama winnie pooh vardı | ||
|
||
| <Fox tv vardı eskiden ama artık jetix diye bir şey oldu , ordaki çizgi filmlre güzel. The Simpson da çok makara ve de south park. | ||
|
||
| simpson bide south park | ||
|
||
| simpson | ||
|
||
| The Simpsons ve Şirinler.. | ||
|
||
arabalar ile müfettis gadget te fena değil
|
||
|
||
| Recess a bende katılıyorum baya zevkliydi izlemesi bunu harici charlie brown& snoppy, red kit, Hayalet Avcıları Olimpiyat oyunları vardı belki hatırlarsnız ayı yogi nin takımı,scooby bi de kötülerden olusan.. Arı Maya vardı sonracıgımaa Vikingler,Richie rich, hafta sonları kanal d de olurdu Vucudumuzu Tanıyalım diye.. Kaptan Magara Adamı die bi olay da wardı denk gelirsem güldürür beni hala |
||
|
||
| simpsons,family guy,sponge bob,şirinler,tom ve jerry (aklıma gelmeyenler de var) | ||
|
||
| spongebob. nemo.madagaskar .cesur civciv | ||
|
||
the simpsons ve spongebob squarepants' a bayılıyorum
|
||
|
||
| eskiden şirinler vardı hala gösteriliyor mu bilmiyorum ama çok güzeldi:D | ||
|