|
||
| Sünger Bob... (geneLde söylediğim haLiyle Sünger'im Bob'um) şirinler... winx club... tsubasa vardı ya bi ara ((: tom ile jerry kardeş bir de.... |
||
|
||
| carlinin çikolata fabrikası çok güzeldi | ||
|
||
| sünger bob,south park ,family guy | ||
|
||
| teletubbies tom ve jerry, bugs bunny şirinler ay savaşçısı scoby doo casper andy'nin nesi var şeker kız candy jetgille 402 nolu sınıf örümcek adam Taş devri Pokemon Digimon =D bir sürü izLediğim varmiş ki bunLar akLıma geLenLer haLa izLiyorum gördükÇe. =) |
||
|
||
taş devri
|
||
|
||
| jetgiller taş devri bugs bunny scoby doo pokemon
|
||
|
||
| south park,sünger bob, şirinler, sevimli kahramanlar, ay savaşçısı ( şimdi gösterilmiyor ama olsun yine de çok severim...) | ||
|
||
| south park pokemon |
||
|
||
| sünger bob,teletubbıes,şirinler,cedric,maske,jetgiller,the simpsons yaa aslında hepsiiiii | ||
|
||
tom ve jerry çok severdim ![]() temel reis i unutmamak lazım
|
||
|
||
| sünger bob,avatar,south park Hayao Miyazaki'nin tüm eserleri,ama en çok hayatımı verdim ben onlara: Laputa:castle in the sky HOwl's moving castle bu ikisi beni... mahvederler.. |
||
|
||
Road Runner ı da cok severim ve 15 sn de Road Runner cizebilirim =) Kucuklukten kalma bir alıskanlık =) (hatta tek cizebildigim sey Road Runner dır )Bip Bip ....
|
||
|
||
Road Runner ı da cok severim ve 15 sn de Road Runner cizebilirim =) Kucuklukten kalma bir alıskanlık =) (hatta tek cizebildigim sey Road Runner dır bip bip evet babamla izlemediğimiz çizgi film yoktur helede road runner,bugs bunny.. )Bip Bip .... ![]() bip ip de çok komik olmuş yusi kardiş bugs bunny:naber kardiş?
|
||
|
||
| Ninja Kaplumbağalar Sünger Bob |
||
|
||
| BUGGS BUUNY..tabi bide Tom ve Jerry ,Şirinler son olarakta, pokemon |
||