|
||
en çok seVdiğiniz şarkılarılar neler?:Dmesela benim en çok seVdiğim şrkılar mvö'nin bütün şarkıları,him'den wings of a butterfly,greenday'den minority ve badem'in bütün şarkıları vb.
|
||
|
||
| ceza nın tum sarkıları mor ve otesinın sistemi eleştiren (uyan,darbe,cambaz vb.) ya bu sıra boyle gider yerli yabancı uzatmaya gerek yok :d |
||
|
||
| cambaz anemiden tak sebo yagmurlar teo istasyon ınsanları korn lıve&rive |
||
|
||
| mvö-->bütün şarkıları şebnem ferahdan-->son albüm parçalarının hepsi,yağmurlar,fırtına,bu aşk fazla sana,yeniden doğup gelsem kazım koyuncu-->dido, ben seni sevdiğimi(adı aklıma gelmedi) emre aydın-->afili yalnızlık, bebeğim,belki bir gün özlersin teoman-->istanbulda sonbahar ve aklıma gelmeyenler.... |
||
|
||
| hayko cepkin= son kez haluk levent= ölmesin çocuklar ogün sanlısoy= dön evine SOAD= psycho metallica= green hell mor ve ötesi= tüm sarkıları sebnem ferah= can kırıkları bulutsuzluk özlemi= acil demokrasi, şiliye özgürlük, bagdat kafe dorian= yeniden hayata buz= nefretşm kederşmden vega=serzenişte redd=hala aşk var mı?, falan filan v.s. |
||
|
||
| yerli sanatçıladan: mvö:bütün şarkıları pentagram:bütün şarkıları şebnem ferah:yine bütün şarkıları dorian:yeniden hayata,zor yabancı sanatçılardan: in flames:metaphor,only for the weak,cloud connected cradle of filth:from the cradle to enslave slipknot:vermillion pt2,people=shit o kadar çok var ki ancak bunları seçebildim
|
||
|
||
morveötesi başı çekiyor zaten sonra çilekeş,şebo,hayko,buz,emre aydın,placebo,metallica,marilyn manson,depeche mode,green day bu saydıklarımın çoğu şarkıları
|
||
|
||
| hayko cepkin son kez emre aydın git ve tabii mvö | ||
|
||
| dönem dönem sevdiğim şarkılar değişiyor. ama asla sevmekten bıkmayacağım şarkılar: mor ve ötesi'nin ve emre aydın'ın tüm şarkıları... |
||
|
||
| mvö şarkıları arasında ayrım yapamam... kargo-RENKLERİN İÇİNDE emre aydın-belki birgün özlersin,afili yalnızlık,git mazhar alanson&cem yılmaz-herşey çok güzel olacak şebnem ferah-sil baştan direc-t-git, hasret,ama aşkım yok çilekeş-yetmiyor,gözaltı,siyah,yok,aslında hepsi:) ve daha sayamadığım bir sürü şarkı... |
||
|
||
| ben hiç yazmaya kalkmayım..saymakla bitmez çünkü... | ||
|
||
| ceza nerdeyse tum sarkıları evanescence my immortal,bring me to life,call me when you sober,lithium mvö nerdeyse tum sarkıları (ya bu sıra boyle uzar gider siz bosverin;)) |
||
|
||
| 110_özledim seni,aramıza hoşgeldin mvö_yardım et,bazen,küçük sevgilim avril_i'm with you muse_starlight simple plan_shut up,crazy vega_elimde değil .................. |
||
|
||
| mor-ayıp olmaz mı?(güzel kadar gerçek;) ) + re + bazen + gül kendine şebnem-hoşçakal feridun-senin şarkın ogün-hadi beni güldür birazz redd-nefes duman-sen ben hayko-son kez çilekeş-yok çamur-yok dandadadaaaan vegaaaaaa çok oldum sanırım ama seviyorum napiim. az bile oldu işte
|
||
|
||
| MOR VE ÖTESİ 23 en sevdiğim şarkı Mor ve Ötesi'nin tüm şarkıları Moonspell: Luna Epica: Cry for the Moon Placebo: Without you i'm nothing The Butterfly Effect. Gone Tristania: Evenfall The Sins Of Thy Beloved: Until The Dark Him. Wings of a Butterfly |
||