|
||
| şebo-körebe | ||
|
||
| Athena-Yalan Mor ve ötesi-Hepsi:)) Şebnem ferah-Mayın tarlası,Daha iyi olmaz mıydı,ARtık kısa cümleler kuruyorum Teoman-Yağmur,O Damien rice-Cheers darlin' Anathema-One last goodbye... |
||
|
||
| şebo-sana bilmediğin birşey | ||
|
||
| timo maas feat brian molko- first day (mor ve ötesini söylememe gerek yok herhalde) |
||
|
||
| mor ve ötesi aşk içinde,cambaz grup 84 ölürüm hasretinle beatles Yesterday |
||
|
||
| busta-touch ıt |
||
|
||
| yanlış yere gönderilmiş bir mesaj... Metallica-Unforgiven II
Bon Jovi-You Give Love A Bad Name |
||
|
||
| buz_nefretim kederimden rammstein_du hast korn_Adidas pentagram_anatolia,bir p.o.d._goodbye for now,youth of the nation,sleeping awake |
||
|
||
| ÇİLEKEŞ---kendimden geriye,Y.O.K , gözaltı,körpe MOR VE ÖTESİ---hepsiii |
||
|
||
| Teoman-Şebnem Ferah - En Güzel Hikayem Emre Aydın-Sen anlarsın Buz - Vajina Demir Demirkan - Rüzgar Ogün Sanlısoy-Hadi Beni Güldür Şebnem Ferah...Korkarak Yaşıyorsan MVÖ-Büyük Düsler 110 -Özledim Seni Türk Rock Karması - 09 - Alt - Kırılgan Melek |
||
|
||
| morveötesi_23 ........(saymakla bitmez) duman_yanıbaşımdan,halimiz duman çilekeş_ yetmiyor dorian_bakam yüzüme şebnem ferah_okyanus muse_citisen erased direc-t_hasret teoman_kim 110_özledim seni rammstein_du hast manga_yalan ................ |
||
|
||
| 110 özledim seni,duman senin gibi,mor ve ötesi ayıp olmaz mı,grup pi çokta umrumda,çilekeş senden geriye |
||
|
||
| bu ara; gevende - çelik çomak gevende - gözağrı gevende - nayu gevende - refik malt: katır malt: aşk şarkısı malt: portakal koop: koop Island portecho: sympathy can atilla: sultanlar aşkına |
||
|
||
| Fort Mınor-Belıve me Radıohead-creep Korn-Dady Sum 41-stıll waıtıng placebo-20 years,where ıs my mınd |
||
|
||
| Pj Harvey&Thom Yorke-the mess we're ın | ||