|
||
| jimi hendrix - red house | ||
|
||
| umay umay_naylon.. | ||
|
||
| emre aydın-dayan yalnızlığım 110-Gölge |
||
|
||
| a perfect circle_judith | ||
|
||
| yerli plaka cambaz bitti rüya aklımın iplerini saldım aşkın gözü tamamböceği |
||
|
||
| emreaydın'ın albümün tamamı... |
||
|
||
Mor ve Ötesi'nin TÜM şarkıları... katılıyorum:D
|
||
|
||
| 84 ve mor ve ötesinin bütün şarkıları,barış akarsu gözlerin |
||
|
||
-mor ve ötesi,bulutsuzluk özlemi,çilekeş,duman,dorian vee my chemical romance'ın şarkıları arasında seçim yapamıyorum hepsini seviyorum ![]() -youth gruop ve alphaville gibi gruplarında coverladığı Forever Young şarkısını da çok severim ![]() -demir demirkan;;kahpe ve zaferlerim -slipknot;;people=shit -110;;özledim seni -direc-t;;hasret -anima;;kızıldereli ruhu,el kadar kız daha çok var ama neyse )
|
||
|
||
| hayko cepkin-son kez mor ve ötesi-daha mutlu olamam şebo-yağmurlar emre aydın-unut gittiğin bi yerde pentagram-bir kargo-herkesin geçtiği yoldan geçme,ayrılık şarkısı,sevda sözleri duman-köprüaltı... |
||
|
||
| mor ve ötesinin tüm şarkılarını severim. direc-t..rambo ![]() kurban..yosma! pentagram..anatolia## |
||
|
||
| mor ve ötesinin bütün şarkıları tabikide(canlı yayın 1 numara ama) R.E.M- Losing my religion placebo-song to say godbye nirvana- polly deli gömlegi- içtenlik öldü duman-haberin yok ölüyorum ilk aklıma gelenler..en çok dinlediklerim... |
||
|
||
| redd-hala aşk var mı hayko cepkin-son kez duman-yürekten emre aydın-tüm şarkıları badem-tüm şarkıları buz-nefretim kederimden daha var ama bu kadar yeter:) |
||
|
||
| nothing else matters...! | ||
|
||
| şu sıralar malt'tan "aşkın gözü"ne takmış durumdayım;D | ||