|
||
| BUZ "nefretim kederimden" süper bir şarkı ve beni anlatıyor en azından bugünlerde çok yakın geliyor...! | ||
|
||
| mor ve ötesi- ayıp olmazmı?/gece/çocuklar ve hayvanlar/gül kendine.... duman- eski köprünün altında/sayın bayan vega- evet ne var redd- artık melek değilim çilekeş- kendimden geriye/siyah teoman- o |
||
|
||
| Bütün şarkıları süper....İyi ki varsın Mor Ve Ötesİ | ||
|
||
| mor ve ötesinin bütün şarkıları(özellikle uyan ve cambaz).çilekeş kendimden geriye bide pinhanin tüm şarkıları | ||
|
||
| mor ve ötesi ve çilekeş in bütün şarkıları aydilge_çal,tuğyan,postmodern aşk,ay aynamdır duman_özgürlüğüm ülkesi, aman aman,köprü altı emre aydın_dayan yalnızlığım,belki birgün özlersin,hareket vakti... manga_yalan,iz bırakanlar unutulmaz,sakın bana söyleme,kal yanımda,kandırma kendini vega_bu sabah,elimde değil kurban_yosma,yine,insanlar,zorba,lambaya püf de,yalan teoman_aşk kırıntıları,renkli rüyalar oteli ... aklıma bu kadar geldi ![]() |
||
|
||
| mor ve ötesinin tüm şarkıları şebnem ferah ın tüm şarkıları | ||
|
||
| evanescence-broken, everybodys fool slipknot-before I forget şebo-bütün şarkıları vega-bu sabahların bir anlamı olmalı, uçları kırık, yok, iz bırakanlar unutulmaz... linkin park-somewhere I belong.. |
||
|
||
| MOR VE ÖTESİNİN TÜM ŞARKILARINI SEVİYORUM ÇÜNKÜ HER ŞARKI BANA AYRI BİR ANLAM KATIYOR MOR VE ÖTESİNİN ŞARKILARI DAHA ANLAMLI VE İÇİNİN İÇİNDE ANLAM VAR.MOR VE ÖTESİNİN ŞARKILARINI DİNLEMEK O KADAR ZEVKLİKİ İÇİME AYRI BİR DUYGU KATIYOR.MESALA BENİM KÜÇÜK SEVGİLİMİN KLİBİ ÇOK ANLAMLI BİR KLİP | ||
|
||
| mvö şarkıları kargo-renklerin içinde metallica-nothing else matters, the unforgiven buz-nefretim kederimden evanescence-my immortal emre aydın şarkıları badem-sen ağlama |
||
|
||
| Mor ve Ötesinin Az Çok harici bütün şarkıları birde Athena-İt |
||
|
||
| emreaydın-tüm albümü gripin-sensiz istanbula düşmanım çilekeş-siyah duman-ah,halimiz duman ogün sanlısoy-dön evine,pencere,bilmece vs vs |
||
|
||
| mor ve ötesi bir numara tabi ki sonra arctic monkeys var o da yabancı bir numaram sonra evanescence, green day, muse, placebo, şebenem ferah, emre aydın dinlerim ayrıcada kimse sevmese de avril ın under my skin deki tüm şarkılarını severim |
||
|
||
| Durma Öyle hayatımın şarkısıdır öyle bir anda dinledim ki o benim mucizem. Diğer şarkıları ayırt bile etmem mvö den ama bu şarkı ya herşeyim şarkılardan. |
||
|
||
| HIM in bütün şarkıları,anathema:angelica fragile dreams,DT:there in lethe,ın flames:leeches katatonia:criminals,placebo:wiyhout you I'm nothing special K, m.v.ö:tv deki kız entwine:break me,apocalyptica:path ... | ||
|
||
| duman (rüyanda görsen inaNMA),şebnem(durma),özlem tekin(değmez)vesaire:) | ||