mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Müzik

Konu: En Sevilen Şarkılar

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

morokyanus 31.12.2006 15:25:59
mor ve ötesi_hepsi
kenan dogulu _tüm şarkıları
şebnem ferah_tüm şarkılar
emre aydın_belki birgün özlersin,git,kim dokunduysa

Heutaissy 31.12.2006 22:16:53
simdilerde  dinlediklerimi soyluyorum:
MVO buyuk dusler full
Duman yanibasimda,son videosu olan o sarki (j'ai oublie sonnom)
hala ask var mi?, ciglik cigliga Redd
be yourself/Audislave
the black parade/my chemical romance
Athena/kayip

orhanli1 01.01.2007 09:48:19
Mor ve Ötesi-Küçük Sevgilim
Duman-Seni Kendime Sakladım
...
daha bissürü var

lord of the müsic 01.01.2007 10:47:37
ben duman seviorum ama şarkılarını ayırtetmeden büyük bir keyif ve ruh haliyle dinliyorum...

anatolia 01.01.2007 10:53:28
duman-aman aman,mor ve ötesi-serseri,kurban-bütün şarkıları
yazmakla bitiremem ki

y_massa_n 01.01.2007 18:36:47
çok var bazılarını yazayım
duman- ahh, haberin yok ölüyorum, manası yok, rüyanda görsen, halimiz duman, hayatı yaşa, oje
mor ve ötesi- cambaz, yardım et, aşk içinde, uyan
manga- bitti rüya
my chemical romance- the ghost of you

dörtgöz 01.01.2007 19:12:17
mor ve ötesi nin bütün şarkıları
helena paparizou
candan erçetin & ceza_şehir
barış manço    bir de duran duran=sunrise  ve   what happends tomorrow
 Smiley

isteryaşaistersön 01.01.2007 19:24:57
benim mi bi kere başta mvo ve şebo nun tüm şarkıları evanescence nin call me when you're sober ve lithium bi de demir demirkan hayat nedir bi de bulutsuzluk özlemi bağdat kafe ....

elisabetha 01.01.2007 22:39:32
mor ve ötesi---aşk içinde,gül kendine,yalnız şarkı,kış geliyor,bir derdim var,ayıp olmaz mı,küçük sevgilim,gece,kördüğüm,çocuklar ve hayvanlar...
şebnem ferah---bırak kadının olayım,yağmurlar,deli kızım uyan,bu aşk fazla sana,sigara,perdeler,gözlerimin etrafındaki çizgiler,can kırıkları,ben bir mülteciyim...
muse---bliss,darkshines,stockholm syndrome,hysteria,plug in baby,unintended,uno,escape,recess,city of delusion,citizen erased,micro cuts,butterflies and hurricanes,showbiz,new born,starlight,glorious,con-science...
placebo---every me every you,special k,infra red,post blue,pure morning,my sweet prince,narcoleptic,slave to the wage,commercial for levi,taste in men,passive aggressive,broken promise,because i want you...
radiohead---you,2+2=5,pyramid song,creep,street spirit,thinking about you,karma police,paranoid android,i cant...
travis---side,love will come through,sing,re-offender,beautiful occupation,writing to reach you,flowers in the window,pipe dreams,happy to hang around

bunların dışında
(mp3 playerimdan alfabetik olarak Grin)alanis morissette,anathema,apocalyptica,aslı,aylin aslım,björk,coldplay,cure,deep purple,demir demirkan,dido,dorian,duman,evanescence,gogol bordello,gripin,hayko cepkin,him,hooverphonic,immortal,james blunt,jeff buckley,kargo,kramp,kurban,lacuna coil,led zeppelin,london after midnight,marilyn manson,metallica,moby,moonspell,nick cave,nightwish,nirvana,ogün sanlısoy,pentagram,pink floyd,pj harvey,portishead,radical noise,rashit,reamonn,r.e.m,sarp,starsailor,stratovarius,teoman,tool,tori amos,whisky,zardanadam

ve daha adını unuttuğum bi sürü grup ve şarkıcının şarkıları...amma yazdım Grin

vega 02.01.2007 10:04:05
şebnem ferah bütün şarkıları kendisi bir efsanedirde;)
mor ve ötesi:   gül kendine,hayat, küçük sevgilim veee hepsi işte yaaaaaaaaa;)))))))
vega: ankara, elimde değil, alışamadım yokluğuna, iz bırakanlar unutulmaz;))))))))
çilekeş: kendimden geriye, yok, veeeeeeee değerleri.........Wink

şuan aklıma ilk gelenler bunlar ama güzel ve başarılı olan kulaklarımın dinlemekten hoşlandığı bütün şarkılar;)

k.u.b.r.a 02.01.2007 11:54:17
mor ve otesının darbe vebuyuk duslerı sevıyrum haa bıde kordugm var sonra emre aydın gıt guzel teomann renklı ruyalar otelı  

melodi 02.01.2007 12:02:07
mor ve ötesini tüm şarkılarııı=)
şebnem ferah-kadın
aylin aslım-beyoglu kimin oğlu
placebo-meds ve blind
muse-starlight
hım-Wings of a Butterfly
vega-uçları kırık
pink flyod-the wall
ogün sanlısoy-kucakla
fd-ağlarsam düşerim
mavi sakal-iki yol.........ve böyle uzarr gderrrr=)

crazyatik 02.01.2007 12:18:13
şebnem ferah-delgeç, can kırıkları,babam oğlum,geçmişe yolculuk, hoşçakal, ben bir mülteciyim
duman ın nerdeyse tüm şarkıları
teomanın çoğu şarkıları
yüksek sadakat-aklımın iplerini saldım
çilekeşin çoğu şarkıalrı
in flames-come clarity, black&white,
iron maidenın çoğu şarkıları
metallicanın çoğu şarkıları
evanescence ın bazı şarkıları

ceylin 02.01.2007 12:28:06
m.v.ö=büyük düşler,kış geliyor,darbe,kördüğüm,küçük sevgilim,uyan,aşk içinde,gül kendine.....(hepsiiiiiiiiii)
şebnem ferah=mayın tarlası,can kırıkları,çakıl taşları,herşey insanlar için,sigara,perdeler,bir kalp kırıldığında,yağmurlar,ben şarkımı söylerken.....(hepsiiiiiiiii)
emre aydın=kim dokunduysa sana ona git,git,afilli yalnızlık,sen anlarsın....
bulutsuzluk özlemi=sözlerimi geri alamam,yaşamaya mecbursun,bağdat cafe...
düş sokağı sakinleri=kan revan içindeyim,ayrılık,beni hiç ellere verme,ölümler,gitmem gerek bu şehirden,sevdan bir ateş....(hepsiiiiiiiiiii)

burakpurple 02.01.2007 12:46:59
MOR VE ÖTESİ : Hepsi ni seviyom
MaNga : Hepsini...
CEZA : Önce kendine bak , Pusulam Yok , Orient Caz , Dark Places , Bize Bağlan
Black Eyed Peas : My Humps , Don't Phunk With My Heart , Pump it
Sean Paul : Hepsii...
Emre Aydın : Afili Yalnızlık

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25