|
||
| mor ve ötesi_hepsi kenan dogulu _tüm şarkıları şebnem ferah_tüm şarkılar emre aydın_belki birgün özlersin,git,kim dokunduysa |
||
|
||
| simdilerde dinlediklerimi soyluyorum: MVO buyuk dusler full Duman yanibasimda,son videosu olan o sarki (j'ai oublie sonnom) hala ask var mi?, ciglik cigliga Redd be yourself/Audislave the black parade/my chemical romance Athena/kayip |
||
|
||
| Mor ve Ötesi-Küçük Sevgilim Duman-Seni Kendime Sakladım ... daha bissürü var |
||
|
||
| ben duman seviorum ama şarkılarını ayırtetmeden büyük bir keyif ve ruh haliyle dinliyorum... | ||
|
||
| duman-aman aman,mor ve ötesi-serseri,kurban-bütün şarkıları yazmakla bitiremem ki |
||
|
||
| çok var bazılarını yazayım duman- ahh, haberin yok ölüyorum, manası yok, rüyanda görsen, halimiz duman, hayatı yaşa, oje mor ve ötesi- cambaz, yardım et, aşk içinde, uyan manga- bitti rüya my chemical romance- the ghost of you |
||
|
||
| mor ve ötesi nin bütün şarkıları helena paparizou candan erçetin & ceza_şehir barış manço bir de duran duran=sunrise ve what happends tomorrow
|
||
|
||
| benim mi bi kere başta mvo ve şebo nun tüm şarkıları evanescence nin call me when you're sober ve lithium bi de demir demirkan hayat nedir bi de bulutsuzluk özlemi bağdat kafe .... |
||
|
||
| mor ve ötesi---aşk içinde,gül kendine,yalnız şarkı,kış geliyor,bir derdim var,ayıp olmaz mı,küçük sevgilim,gece,kördüğüm,çocuklar ve hayvanlar... şebnem ferah---bırak kadının olayım,yağmurlar,deli kızım uyan,bu aşk fazla sana,sigara,perdeler,gözlerimin etrafındaki çizgiler,can kırıkları,ben bir mülteciyim... muse---bliss,darkshines,stockholm syndrome,hysteria,plug in baby,unintended,uno,escape,recess,city of delusion,citizen erased,micro cuts,butterflies and hurricanes,showbiz,new born,starlight,glorious,con-science... placebo---every me every you,special k,infra red,post blue,pure morning,my sweet prince,narcoleptic,slave to the wage,commercial for levi,taste in men,passive aggressive,broken promise,because i want you... radiohead---you,2+2=5,pyramid song,creep,street spirit,thinking about you,karma police,paranoid android,i cant... travis---side,love will come through,sing,re-offender,beautiful occupation,writing to reach you,flowers in the window,pipe dreams,happy to hang around bunların dışında (mp3 playerimdan alfabetik olarak )alanis morissette,anathema,apocalyptica,aslı,aylin aslım,björk,coldplay,cure,deep purple,demir demirkan,dido,dorian,duman,evanescence,gogol bordello,gripin,hayko cepkin,him,hooverphonic,immortal,james blunt,jeff buckley,kargo,kramp,kurban,lacuna coil,led zeppelin,london after midnight,marilyn manson,metallica,moby,moonspell,nick cave,nightwish,nirvana,ogün sanlısoy,pentagram,pink floyd,pj harvey,portishead,radical noise,rashit,reamonn,r.e.m,sarp,starsailor,stratovarius,teoman,tool,tori amos,whisky,zardanadamve daha adını unuttuğum bi sürü grup ve şarkıcının şarkıları...amma yazdım
|
||
|
||
| şebnem ferah bütün şarkıları kendisi bir efsanedirde;) mor ve ötesi: gül kendine,hayat, küçük sevgilim veee hepsi işte yaaaaaaaaa;))))))) vega: ankara, elimde değil, alışamadım yokluğuna, iz bırakanlar unutulmaz;)))))))) çilekeş: kendimden geriye, yok, veeeeeeee değerleri......... ![]() şuan aklıma ilk gelenler bunlar ama güzel ve başarılı olan kulaklarımın dinlemekten hoşlandığı bütün şarkılar;) |
||
|
||
| mor ve otesının darbe vebuyuk duslerı sevıyrum haa bıde kordugm var sonra emre aydın gıt guzel teomann renklı ruyalar otelı | ||
|
||
| mor ve ötesini tüm şarkılarııı=) şebnem ferah-kadın aylin aslım-beyoglu kimin oğlu placebo-meds ve blind muse-starlight hım-Wings of a Butterfly vega-uçları kırık pink flyod-the wall ogün sanlısoy-kucakla fd-ağlarsam düşerim mavi sakal-iki yol.........ve böyle uzarr gderrrr=) |
||
|
||
| şebnem ferah-delgeç, can kırıkları,babam oğlum,geçmişe yolculuk, hoşçakal, ben bir mülteciyim duman ın nerdeyse tüm şarkıları teomanın çoğu şarkıları yüksek sadakat-aklımın iplerini saldım çilekeşin çoğu şarkıalrı in flames-come clarity, black&white, iron maidenın çoğu şarkıları metallicanın çoğu şarkıları evanescence ın bazı şarkıları |
||
|
||
| m.v.ö=büyük düşler,kış geliyor,darbe,kördüğüm,küçük sevgilim,uyan,aşk içinde,gül kendine.....(hepsiiiiiiiiii) şebnem ferah=mayın tarlası,can kırıkları,çakıl taşları,herşey insanlar için,sigara,perdeler,bir kalp kırıldığında,yağmurlar,ben şarkımı söylerken.....(hepsiiiiiiiii) emre aydın=kim dokunduysa sana ona git,git,afilli yalnızlık,sen anlarsın.... bulutsuzluk özlemi=sözlerimi geri alamam,yaşamaya mecbursun,bağdat cafe... düş sokağı sakinleri=kan revan içindeyim,ayrılık,beni hiç ellere verme,ölümler,gitmem gerek bu şehirden,sevdan bir ateş....(hepsiiiiiiiiiii) |
||
|
||
| MOR VE ÖTESİ : Hepsi ni seviyom MaNga : Hepsini... CEZA : Önce kendine bak , Pusulam Yok , Orient Caz , Dark Places , Bize Bağlan Black Eyed Peas : My Humps , Don't Phunk With My Heart , Pump it Sean Paul : Hepsii... Emre Aydın : Afili Yalnızlık |
||